Félreértés ne essék, nem vagyok divatbolond, aki a tegnap viselt felsőt már nem veszi fel, mert ma már nem az a divat. Van néhány "nagyobb volumenű" ruhám, amivel nem tudok mit kezdeni, ilyen például egy néhány évvel ezelőtt kapott korszettes estélyi ruha. Édesanyámék vették nekem, mert akkoriban az esküvőkön minden lány ilyet viselt. Most azonban már mindenki lenge kis koktélruhákban járkál, amit meg is értek hiszen sokkal könnyebb :) A ruha kicsit giccses is, ahogy most elnézem, aranyszínű, kb olyan mint a mostani Barbie-babák hercegnői ruhái-kínai változatban :) Szóval nem igazán érezném jól benne magam, ha fel kellene vegyem (pedig akkor tetszett) Mit csináltok az ilyen jellegű divatjamúlt cuccokkal?
20/L
2010. márc. 26. 18:01
1/10 anonim válasza:
én pl. a rokonaimnak ajándékozom. akik kisebbek.:Dde általába csak azért mert kkinövöm, de van amikor azért mert nem teccik, és ha neki teccik akkor vigye :D
2010. márc. 26. 18:08
2/10 anonim válasza:
Én átalakítom, átvarrom, átfestem stb, és a végén csudi jó dolgok szoktak születni a borrzalmas ruhákból:D
2010. márc. 26. 18:11
3/10 anonim válasza:
En altalaban odaajandekozom az unokahugomnak, vagy a noeveremnek oket, vagy kidoobom! viszont nagyon sokszor eszembe jut,h milyen hulye vagyok,h nem tartottam ezt-azt meg,mert ujra divatba jott. Ha van ra mod,akkor probald megtartani a jo alapotban levo ruhaidat, kesobb lehet,h kincsnek talalod oket!
2010. márc. 26. 18:17
4/10 anonim válasza:
Tedd el valahová.Mire a lányod 16 éves lesz újra divatba fog jönni.Vagy esetleg 10-15 év múlva újra fel fogod tudni venni,mert megint trendi lesz,és piszok drága is...
Tudom,mert én most pontosan ezt tapasztalom...Minden ruha amit fiatal lányként hordtam ma újra divatban van...(és én hülye mindent kidobtam)
2010. márc. 26. 18:19
5/10 anonim válasza:
Odaadom másnak,elajándékozom,néhányat pedig elrakok a szebb időkre.
2010. márc. 26. 19:52
6/10 anonim válasza:
Én bekartondobozozom őket. Igy mikor kedvem lesz vagy szükségem lesz rá csak előkeresem. Egy időben kidobtam és csomót megbántam most már évek óta nem dobok ki semmit ami még hordható. Van pár ruha amit átfestek át alakitok. volt amiből táskát varrtam. szóval mindenből próbálom a legtöbbet kihozni.
2010. márc. 26. 20:09
7/10 anonim válasza:
Én el szoktam őket rakni és néha kombinálom az ilyen régebbi dolgokat az aktuálisan divatosakkal. Ami meg már nagyon nem tetszik és nem csak a divatosság a probléma vele, azt fel szoktam rakni teszveszre, vagy bedobálom ilyen vöröskeresztes ládába...
2010. márc. 26. 21:17
8/10 anonim válasza:
Esetleg tedd fel vaterára vagy teszveszre.
2010. márc. 26. 23:31
9/10 anonim válasza:
megtartom,ki tudja mikor lesz kedvem felvenni,és már jártam úgy,hogy valamit elajándékoztam,és rá egy évre megőrültem,annyira fel akartam venni..ell kell rakni!
2010. márc. 27. 11:06
10/10 anonim válasza:
én azokat elhordom itthon. aztán ha kinövöm megy a vöröskereszthez:) 14/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!