Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen számodra vakmerőnek...

Milyen számodra vakmerőnek tűnő dolgot csinál a 2-3 éves kisgyereked?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy pl. a motorjával fékezés nélkül gurul amerre nem kéne, vagy a széket felteszi az ágyra és úgy akar felülni rá, bukfencezik, stb.
2011. ápr. 7. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
lássuk csak, nyáron lesz 3, sok gaztette van igazi kis rosszaság. Fejjel kiugrott a kiságybúl, motorozott egy időben az ágyon, székeken asztalokon bútorokon felmászik, majd leugrik. Állva akar hintalovazni. Szinte semmitől nem fél, nem is az a sírós fajta.
2011. ápr. 9. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Jéé, az én örökmozgó, rosszcsont fiam nem csinál ilyeneket, de furaaaa :D Ahhoz képest, hogy pillanatok alatt képes fenekestül felfordítani a lakást, érdekes módon arra eléggé figyel, hogy olyat ne csináljon, ami rá nézve veszélyes.

Pl. ma pont kirándulni voltunk, és egy olyan részen kellett mennünk, ahol a sziklába kő lépcsők vannak vágva, mellette egy hevenyészett korlát van, alatta meg hát egy elég meredek szakadék. Mondom neki: "Fogd a kezem rendesen és ne engedd el." Erre ő rögtön: "Fogom a kezed anya, nem akarok lepottyanni." És tényleg eszébe nem jutott, hogy neki oda kéne menni a szélére. De ha úttest mellett megyünk, akkor is magától nyújtja a kezét, vagy megkérdezi, hogy "Itt jönnek autók?" és ha mondom, hogy igen, akkor megfogja a kezem.

Pedig nem az a kimondottan nyugis gyerek :D

A legdurvább mutatványa az, hogy a kanapé támlájáról szokott hasasokat ugrani az ülő részre, ami talán kicsit veszélyesnek néz ki, ahogy ott áll a tetején, de nagyon jól be tudja lőni az esés irányát. Én inkább a kanapé miatt aggódom ilyenkor :)

2011. ápr. 9. 22:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én fiam most lesz 2 éves és azért ő is csinál mutatványokat.A motorját állandóan az ágyra akarja felrakni és ott felülni rá persze nem engedem.Most a legújabb dolog amit kitalált,hogy lepakolj a szekrényről a játékait felmászik a szekrényre a tv mellé,majd szépen felmászik a tv tetejére és fel akar állni rajta.

A kisszobába van egy akasztós szekrény abba rendszeresen bemászik, (ha nincs előtte a ruhaszárító állvány) és magára zárja az ajtaját.Mikor először csinálta majdnem szívrohamot kaptam,hogy nem találtam sehol a gyereket a lakásban.

Az ágy szélét csúszdának használja.

Kimegy a konyhába úgy forgatja a széket ,hogy fel tudjon mászni rá.Felmászik majd tovább mászik az asztalra feláll és néz ki az ablakon.

2011. ápr. 9. 23:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azért megnyugtattatok, hogy nem vagyok egedül. ;o)
2011. ápr. 15. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!