Hagyod speciális esetekben tovább aludni, még akkor is ha esetleg emiatt este nem kerül időben ágyba?
Kislányom (22 hó) általában 1-1,5 órát alszik,maximum 2-őt.
Ilyenkor egész normális időben le is tudjuk tenni aludni.
Ma azonban különös nap van. Eleve a megszokottnál több mint egy órával korábban kelt,fárasztó délelőttünk volt,és picit később is került ágyba.
Most már majdnem 3 órája alszik,de nem keltettem fel.
Tudom,hogy emiatt este 10-11-ig is fent lesz,de láttam rajta hogy teljesen kimerült. Megpróbáltam felébreszteni ugyan,de hátat fordított és húzza a lóbőrt tovább. :-))
Te hogyan cselekszel ilyen esetekben?
Párszor elő fordult már ilyen nálunk,és a párom mindig leszidott,hogy miért nem keltettem fel,elcsúszik a napunk stb....
Ez igaz is,de szegény gyerkőc amikor nem fáradt normális időmennyiséget alszik,gondolom oka van hogy ha többet alszik.
14 hós kisfiam 4 órája alszik.
Hagyom pihenjen, mert esett egy nagyon ma.
Azért vagyunk anyák,h anyai szívvel döntsünk.
Első vagyok.NagyoT esett.Bocsi.
Amúgy a fiam is csak 2 órát szokott délben aludni.
Köszönöm a válaszokat.
Én is így gondolom.
De valahol abban igaza van a páromnak,hogy ha a gyerkőc 11kor kerül ágyba,akkor utána mi is már csak összeesünk,és alszunk. Másnap reggel jóval tovább alszik,aztán később alszik el délután,még később este és elkezd eltolódni a napi rendszer,amiből egy idő után megint nyűgösség lesz.
Nem keltettem fel,3 és negyed órát aludt. :-)))
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!