Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a lejárt babaola...

Mit csináljak a lejárt babaolajjal?

Figyelt kérdés
Lejárt, de még több mint félig van. Azon kivül lejárt a testápolom, szemfestékem. Akkor már nem lehet ezeket használni. Valahogy elnéztem.
2011. ápr. 6. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
dobd ki,nem veletlenul van rajta a lejarati ido.
2011. ápr. 6. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Ami lejárt, kidobom.
2011. ápr. 6. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem is értem igazán a kérdést. Arra gondolsz esetleg, hogy hová dobd? Ezek nem számítanak gyógyszernek, szerintem simán bedobhatod a kukátokba.
2011. ápr. 6. 14:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan az érdekelt, hogy szabad-e használni miután lejárt. Mert például ha az van rajta, hogy 2011 IV akkor már ne használjam, vagy hó végéig. Nincs olyan, hogy akkor +1-2 hónapot rá lehet számolni? Jó, biztosan nem a babaolajra, de mondjuk a szemfestékre?
2011. ápr. 6. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem magadom kísérletezhetsz, csak a gyereken ne! A szemfestéktől biztos nem lesz bajod, ha most áprilisig van a szavatossága! A testápolót próbáld ki a kezeden és ha holnapig nem pirosodsz ki, nem viszket, akkor még használd!
2011. ápr. 6. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a szemfestéket sem haználnám ha lejárt! Legrosszabb esetben akár allergiát is okozhat.
2011. ápr. 6. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia, én csak az olajhoz tudok hozzászólni:)

Megkérdeztem a gyógyszertárban, mert lejárt a fürdetőolaj, amit én használok. Nagyon kedves volt, mutatott valami papírt, amin le volt írva, hogy kötelező szavatossági idő előírások vannak, amin nem lehet változtatni akkor sem, ha a termék tovább bírná. Elmondta, hogy az olaj nagyon egyértelmű, hogy romlik, mert ha már nem jó, akkor avasodik, ami egyértelműen érezhető. Amíg nem érzem, használhatom nyugodtan. Használom, pedig már egy éve lejárt, és még nincs szaga.

2011. ápr. 6. 14:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Végül kidobtam mindent ami lejárt, babaolaj, testápoló, hajbalzsam, szemhéjfesték, rúzs, szemspirál.

Mióta itthol vagyok a gyerekkel, nagyon ritkán használtam ezeket és a legtöbbet még a terhesség előtt vettem, a babaolajat meg nem használtam, ajándékba kaptuk.

Kár, hogy ki kellett dobni, de most már tényleg csak minimálisan költök piperére, hogy el is használjam.

2011. ápr. 7. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!