Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi baj történhetett azal,...

Mi baj történhetett azal, hogy lejárt szavatosságú nenedent baby fogkrémet használtunk?

Figyelt kérdés
Most néztem meg,hogy felbontás után 6 hónapig jó,én már arra sem emlékszem mikor vettem,talán 1 éves korában,nem gondoltam hogy ilyen kevés a szav.ideje.Nem is lenne gond,csak az hogy nem tud még köpni,igy eddig lenyelte a lányom.Már remegek az idegtől,hogy mit ártott ez neki.Nagyon minimális krémet használtam neki.Mit csináljak most?Tudom hogy ezzel már nem tudok mit tenni,de annyira felelőtlen anyának érzem magam.
2011. jan. 24. 07:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz. Örülj, ha ez a legártalmasabb dolog, amit életében lenyel.
2011. jan. 24. 07:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz, nyugodj meg.
2011. jan. 24. 08:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első válaszolóhoz!Sajnos ez nagy mértékben üzleti fogás is...mivel nem használod el,kidobod-még ha nagy része megvan,akkor is-és másikat veszel...ne okold magad,semmi rosszat nem okoztál a kicsinek.Én beszélgettem már hasonló dolgokról a gyerekorvossal(konkrétan tápszerről volt szó),és azt mondta,hogy ezek "garanciális" dátumok(valami konkrét lejáratot fel kell tüntetni),nem azt jelenti,hogy a termék megromlik,illetve káros lenne az egészségre.2 gyerekes anyuka
2011. jan. 24. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!