Bölcsődei kérdés, mit várunk el a bölcsődéstől?
Huuu, hat nem is tudom engem ezek erdekelnenek de nem biztos, hogy teged is. :) Minden szulo mast var el szerintem de itt vannak az en gondolataim ha szeretned tudni:
Eloszoris rendelkezzen a szukseges vegzetseggel. Figyeljenek oda a biztonsagra es a higeniara. Az elejen foleg reszletes beszamolast adjon a gyerekrol, (hogyan viselkedett, sokat sirt-e, megette-e a kajajat, hogyan viselkedett tarsaival, milyen jatekok kotottek le...) Legyen kedves es turelmes, segitse a gyerekeket a “tanulasba” mint pl. oltozkodes, ebvoeszkozok hassznalata... Persze tanitani a szulo dolga de o is tamogathatja ezekben. Szivesen fogadsz tolle tanacsot, hogy mivel segitheted a gyerek fejlodeset has szukseges. Legyen oszinte, ha barmilyen gond van a gyerekkel, hogy segiteni tudjal barmibe amibe csak lehet (tul visszahuzodo, rosszalkodik, nem fogad szot...)
Lehet ezek mar szerepelnek a papiron, hogy igy lesz es akkor nem kell kifejteni de nem tudom mit tartalmaz a papir igy lehet olyat irtam amirol mar megbizonyosodtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!