Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsődei kérdés, mit várunk...

Bölcsődei kérdés, mit várunk el a bölcsődéstől?

Figyelt kérdés
Erre mit írjak a jelentkezési lapra?
2011. ápr. 5. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Jól értem: a bölcsődei felvételi lapon van ilyen kérdés, hogy "mit várunk el a bölcsődéstől"? Nem azt akarták kérdezni, hogy mit vársz el a bölcsődétől? Bocsánat, de nem értem:( A mi jelentkezési lapunkon nem volt ilyen kérdés.
2011. ápr. 5. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Huuu, hat nem is tudom engem ezek erdekelnenek de nem biztos, hogy teged is. :) Minden szulo mast var el szerintem de itt vannak az en gondolataim ha szeretned tudni:

Eloszoris rendelkezzen a szukseges vegzetseggel. Figyeljenek oda a biztonsagra es a higeniara. Az elejen foleg reszletes beszamolast adjon a gyerekrol, (hogyan viselkedett, sokat sirt-e, megette-e a kajajat, hogyan viselkedett tarsaival, milyen jatekok kotottek le...) Legyen kedves es turelmes, segitse a gyerekeket a “tanulasba” mint pl. oltozkodes, ebvoeszkozok hassznalata... Persze tanitani a szulo dolga de o is tamogathatja ezekben. Szivesen fogadsz tolle tanacsot, hogy mivel segitheted a gyerek fejlodeset has szukseges. Legyen oszinte, ha barmilyen gond van a gyerekkel, hogy segiteni tudjal barmibe amibe csak lehet (tul visszahuzodo, rosszalkodik, nem fogad szot...)

Lehet ezek mar szerepelnek a papiron, hogy igy lesz es akkor nem kell kifejteni de nem tudom mit tartalmaz a papir igy lehet olyat irtam amirol mar megbizonyosodtal.

2011. ápr. 5. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen kérdés én is vakartam a fejem egy darabig, mikor megláttam. :) Végül ha jól emlékszem, csak egy mondatot írtam, valami olyasmit, hogy azt várom, hogy biztonságban tudhassam a gyermekemet, amíg dolgozok.
2011. ápr. 5. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!