Mi lesz az oviban vele ha már most leszokik az alvásról? Ott elalszik majd? És mi van ha nem?
Lehet, hogy ő is azon szerencsétlenek táborába fog tartozni, akik az ovi felét végigunatkozták.
Én sem aludtam soha, és nem engedték az óvónők, hogy bármit is csináljak az idő alatt, feküdnöm kellett az ágyban. Baromi unalmas volt.
Szia!
Nekem nincs gyerekem, viszont elárulhatom, hogy én is hamar leszoktam annak idején a délutáni alvásról. Az oviban szépen végigunatkoztam az alvásidőt, és kész. Ha jó kedve volt az óvónéninek, játszott velem valami játékot, míg a többiek aludtak.
Szóval szerintem ne csinálj gondot ebből a dologból, így is fel lehet nőni! :)
Kisfiam sem alszik, csak kb. havonta 1x, így sajnos ő is végigunatkozza az alvásidőt.
Náluk heti 1x van délutáni mesenézés, olyankor ő is nézheti a nagyokkal a tévét, amíg a kicsik alszanak, emiatt nagyon kivételezettnek érzi magát :)
Én sem aludtam soha oviba.Nekem aranyos volt az óvónőm és azokkal akik nem aludtak (mindig voltunk 3-4, de én voltam az állandó :) )beszélgetett.Persze halknak kellet leennünk, és szigorúan a helyünkön kellet maradnunk.
Viszont nem biztos hogy oviban sem fog aludni.
Dolgoztam a diákként a helyi napközis táborban, és a nevelők azok alvás időben ebédeltek, így mindig én altattam.
A nevelők és a szülők is meglepődtek, amikor mondtam hogy mindenki alszik/aludt.Azok a gyerekek is akik se otthon, sem pedig az oviban nem szoktak aludni.
Sok múlik az óvónő hozzá állásán.
Nekem egyik gyerek sem aludt 2 éves kor körül már délután.Az egyik mindig alszik az oviban a másik nem aludt soha.
Még reménykedhetsz te is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!