Mibe öltöztetitek az 1-2 éves kicsit ilyen időben? (18-19 C')
Figyelt kérdés
Harisnyát hány fokig adtok?2011. ápr. 4. 13:40
1/4 anonim válasza:
Én nem a fokot szoktam figyelembe venni.Én úgy szokam csinálni hogy mindig egy réteggel több ruhát adok rá mint ami rajtam van.De persze nézem hogy ha szaladgál ne izzadjon le akkor leveszek róla valamit és ha babakocsiba van akkor se fázzon.
2/4 anonim válasza:
FHarisnyár, sapkát semmiképpenn!
2 éves: nadrág, hu felső vagy body, ha kell, akkor rá valami felső, zokni
3/4 anonim válasza:
Másfél éves kisfiam, harisnyát nem adtam rá, csak egy nacit, zoknit, cipőt, ujjatlan bodyt, vékony pamut hosszú ujjú pólót, és egy vékony kis pamut cipzáros kardigánt, vékony lenvászon baseball satyit.
4/4 anonim válasza:
Hát én adok rá harisnyát,meg arra egy vékony nadrágot.Azért az árnyékban hűvösebb van.
Rövid ujjú body szokott rajta lenni,arra egy vékonyabb hosszú ujjú felső,aztán egy vékonyabb mellény.Végül egy sapi.Bár,ma a mellényt is levettem róla meg a sapit is,elég meleg volt.Lehet a harisnya se kellett volna.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!