Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vennétek fiúnak konyhát?

Vennétek fiúnak konyhát?

Figyelt kérdés
2.5 éves és ajátszóházban olyan édesen főzött. Ti vennétek?
2011. ápr. 1. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze,szerintem minden gyerek imád főzőcskézni. Én 8-9 évesen autókat kértem karácsonyra,pedig lány vagyok.
2011. ápr. 1. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 16 hónapos, és neki is volt szerencséje már főzni ilyen kis konyhában és én is elgondolkodtam rajta. De tizenx ezret nem adnék érte. Ha valahol egy egyszerűt be tudnék szerezni max 5-6 ezerért, akkor igen, különben meghagyom a bölcsinek az élményt, illetve a barátnőknél fog főzni, nekik biztos lesz.
2011. ápr. 1. 12:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem vennék. Ha nem is egy hiperszuper darabot, de lehet venni kisebb fajtát, vagy egy ilyen kis főzőlapot és ahhoz edényeket. Gulliverben nagyon jókat láttam olcsón.
2011. ápr. 1. 12:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

2 éves a fiam és épp most vettem neki,egy kis konyhát,de csak olyan minit,10 ezret nem adnék érte ez 1800 volt + egy ezres a postaköltség.Sok edény an hozzá meg mikró,és elemes,mert 3 gombot kell nyomni rajta ami hangokat ad.ha beválik ez is épp elég lesz hogy kint főzzön velem,ha nem eladom.kicsit sok benne a rózsaszín,de ez engem abszolút nem zavar.

[link]

2011. ápr. 1. 13:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nem is annyira lányos. és jó magas. ettol alacsonyabbat ne vegyél. [link]
2011. ápr. 1. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én vennék.
2011. ápr. 1. 13:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Persze hogy vennék.

A főzés nem is kimondottan lány dolog, mint ahogy ma már semmi.

Talán a babázás ami kimondottan lányos.

Ha belegondolsz a legjobb szakácsok a pasik. :)

2011. ápr. 1. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Sőt, karácsonyra konyhát kaptak a fiaim, bár nem vettük, hanem a párom csinálta, mert ő asztalos és a miénket is ő csinálta.

Ugyanolyan anyagú, mint a miénk és igazi csaptelep is van rajta :)

2011. ápr. 1. 13:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Épp holnap fogja megkapni kisfiam, másfél éves. Egyik barátjánál van, teljesen rácuppant, nem lehet elrobbantani onnan, ha náluk vagyunk. Úgyhogy a vaterán találtunk egyet, smoby, és 5500 Ft volt, használt ugyan, de nagyon sok kiegészítő van hozzá, 1 méter magas, tehát nem ülve kell használnia, és jó sokáig jó lesz. Ilyen:

[link]

2011. ápr. 1. 14:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, vegyél neki nyugodtan. Imádni fogja!
2011. ápr. 1. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!