Baj, ha egy 14 hónapos nem eszik minden nap főzeléket?
Figyelt kérdés
Még csak 2 hete eszi azt, amit mi, de úgye mi nem eszünk minden nap főzeléket. Ha olyat főzök, ami túl fűszeres neki, akkor főzök neki külön főzit ill. egy héten 1* azt eszünk mi is, így azóta kb. 3-4 napot eszik főzeléket. Ez jó így? Gyümölcsöt minden nap kap. Csak mert az olvastam, hogy 2 éves korukig 1 héten 6 napot főzeléket kell hogy kapjon a gyerek.2009. febr. 26. 16:51
1/3 anonim válasza:
Ha a széklete normális marad, nem lesz székrekedése, akkor szerintem nem nagy baj. Persze azért figyelj oda a rostokra és vitaminokra, és ne mindennap sültkrumpli legyen. Az én kisfiam állandóan azt enné, így elég nehéz volt a változatos étrendre szoktatnom.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem sült krumplira gondoltam, levesekre, rakott dolgokra, tésztákra, ezeket már ő is szereti.
2009. febr. 26. 21:20
3/3 anonim válasza:
Az én lányom 10 hónapos, de a babafőzit nem hajlandó megenni. Hétvégenként fagyasztok le neki levest tésztával, azt hétközbe kiveszem és frissen párolok hozzá csirkét, krumplit, meg amit épp jónak látok( borsó, répa, karfiol, brokkoli,zöldbab.) Gyakorlatilag olyan mint a főzi a hozzávalók alapján, de a leves miatt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!