3 gyerekes anyukák! A középső gyerek nálatok is féltékeny a pici babára?
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 15:15
1/4 anonim válasza:
Én nem anyuka vagyok, hanem középső gyerek, de én részlegesen voltam az, ha ilyet lehet mondani. Mert nem hisztiztem, meg nem voltam ilyen módon problémás, de elég hipochonderke voltam mindig is. Ez pszichés reakció arra, hogy már nem foglalkoznak az emberrel, vagy keveset (legalábbis úgy érzi). Nálunk inkább a nővérem volt mindig féltékeny rám és a 2 évvel fiatalabb húgomra (köztünk 5 év van).
2/4 anonim válasza:
A féltékenység normális dolog,aki azt mondja,hogy az Ő gyereke sosem volt féltékeny a kissebbre az hazudik.
De ennek 1 év utánn mérséklődnie kellene.Nem írtad mióta áll fenn ez a dolog.
A másik,én is középső vagyok,egyszer olvastam,hogy Nekik a legnehezebb egy családban a gyerekek közül.
Se nem Ő az okos,nagy,és nem is Ő az aranyos,édes kicsi.Ezeket a pozíciókat elfoglalják előle,ezért nem találja a helyét.
Találj Neki valami jelzőt,amivel azonosulhat,és lehet könnyebb lesz a helyzetetek.Pl:te vagy anya legnagyobb segítsége,vagy te vagy a legszófogadóbb.Szóval keress valamit amivel dicsérni tudod.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 27. 10:48
4/4 anonim válasza:
most váromm a harmmadikat és már most féltékeny a kicsi azt mondja a kicsit bizrosan jobban fogom majd szeretni pedig ez nem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!