Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bezárhatják 1 hónapra nyáron...

Bezárhatják 1 hónapra nyáron a bölcsit úgy, hogy nincs másik ügyeletes bölcsi helyette?

Figyelt kérdés
Hová tesszük a gyerekeket ha nincs segítség és ennyi szabadságunk?
2011. márc. 31. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez jó kérdés. Nálunk az ovit zárják be minden nyáron 1 hónapra, és nincs másik. Sajnos úgy vannak vele, hogy oldd meg ahogy tudod.
2011. márc. 31. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, a mi bölcsink minden héten 5 hétre zár be, ebből ha jól tudom 2 hetet tudnak biztosítani ügyeletes bölcsiben. Mi felváltva megyünk szabadságra a férjemmel, mert az ügyeletes bölcsibe idegen emberek és gyerekek közé nbem szeretném tenni, majd a mardék heteket sajnos vidéken tölti a nagyszülőknél. Ami tök jól hangzik, csak még nagyon kicsi hozzá, hogy 5-6 napig távol legyen tőlünk. De -ez van és én még mindig nem panaszkodhatom.
2011. márc. 31. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, bezárhatják. A bölcsődének is meg kell oladania valamikor az éves rendszeres nagytakarítást, tisztasági festést... A szülőknek úgy kell beosztaniuk a szabadságukat, hogy lehetőleg erre az időszakra jusson belőle... Gondolom, megkaptátok a bölcsi/ovi házirendjét, a nyári szünetet ebben rögzítik...
2011. márc. 31. 09:25
 4/5 A kérdező kommentje:
az oviban van ügyelet. amíg az egyik zárva a másik tart ügyeletet, de bölcsi nincs több. Reggel közölte velem a gondozó, hogy bejelölhetem azt is, hogy jön, de nem lesznek nyitva. Tegnap még úgy hallottam, hogy 10 gyereknek kell összejönnie ahhoz, hogy ügyeletet tartsanak.
2011. márc. 31. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam,ez takarítási szünet. Hogy lehetnének ott a kicsik, amikor kipakolnak mindent, pr van, a gondozónők épp nagytakarítanak? Sajnos úgy kell beosztanotok a szabadságotokat, hogy erre az időre is jusson belőle. Mondjuk, egy hét nyaralás, 1 hét az egyik,1 hét a másik mamánál, aztán a kimaradó 1-et meg felosztjátok apával. Valamikor a bölcsit is rendbe kell tenni... nem lehetnek piszokban a gyerekek, mert akkor meg azért lenne "morgás"...
2011. ápr. 1. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!