Hol tudom megnézni, hogy melyik holnap az ügyeletes gyerekkórház Budapesten?
Figyelt kérdés
Vagy bármelyikbe lehet ilyenkor menni?Nincs tapasztalatom(szerencsére) ilyen téren és azt se tudom merre induljak...2010. dec. 25. 23:51
1/5 anonim válasza:
Szerintem bármelyik kórházba viszed el kell hogy lássák. De mi a probléma egyébként? Mert ha nagy a baj akkor biztos hogy a legközelebbi kórházban ellátják. A Heim Pálban szerintem mindenképpen. De mivel azt irtad hogy holnap igy úgy értelmezem hogy csak orvosi ügyeletet keresel igaz? Melyik kerületben ? A Google ird be hogy xy kerület gyermekorvosi ügyelet. Igy biztos kiadja.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Annyira szerencsére nem nagy a baj,tegnap óta fáj a füle a lányomnak,kicsit taknyos,ezzel még megküzdöttünk,de most estére begyulladt a szeme is és ezért szeretném,hogy inkább lássa orvos...
Csak a karácsony miatt nem vagyok benne biztos,hogy ilyenkor van-e valami variálás az ügyeleteken... Amúgy mindegy hol lenne ügyelet,autó van,elviszem bárhova.
2010. dec. 26. 00:08
3/5 anonim válasza:
Szerintem a Heim Pál-ban biztos ellátják, vagy Bethesda ilyen helyeken biztos van ügyelet. Nem tudom nézik e kerületet. De a ti kerületetekhez lévő legközelebbi ügyeletes gyermekkórház elvileg. De nem hinném hogy kidobnak a Heim Pálból ha odaviszed akárhonnan is, szóval én azt ajánlom. Van fül orr gégszete is, de telefonálj oda biztos ami biztos és akkor megmondják , vagy hogy hova vihetnéd.
5/5 anonim válasza:
Én mindig felhívom a mentőket és megkérdezem. Elmondod, hol laktok, mi a gond és már mondják is, melyik kórház ügyeletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!