Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol tudom megnézni, hogy...

Hol tudom megnézni, hogy melyik holnap az ügyeletes gyerekkórház Budapesten?

Figyelt kérdés
Vagy bármelyikbe lehet ilyenkor menni?Nincs tapasztalatom(szerencsére) ilyen téren és azt se tudom merre induljak...
2010. dec. 25. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem bármelyik kórházba viszed el kell hogy lássák. De mi a probléma egyébként? Mert ha nagy a baj akkor biztos hogy a legközelebbi kórházban ellátják. A Heim Pálban szerintem mindenképpen. De mivel azt irtad hogy holnap igy úgy értelmezem hogy csak orvosi ügyeletet keresel igaz? Melyik kerületben ? A Google ird be hogy xy kerület gyermekorvosi ügyelet. Igy biztos kiadja.
2010. dec. 26. 00:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Annyira szerencsére nem nagy a baj,tegnap óta fáj a füle a lányomnak,kicsit taknyos,ezzel még megküzdöttünk,de most estére begyulladt a szeme is és ezért szeretném,hogy inkább lássa orvos...

Csak a karácsony miatt nem vagyok benne biztos,hogy ilyenkor van-e valami variálás az ügyeleteken... Amúgy mindegy hol lenne ügyelet,autó van,elviszem bárhova.

2010. dec. 26. 00:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a Heim Pál-ban biztos ellátják, vagy Bethesda ilyen helyeken biztos van ügyelet. Nem tudom nézik e kerületet. De a ti kerületetekhez lévő legközelebbi ügyeletes gyermekkórház elvileg. De nem hinném hogy kidobnak a Heim Pálból ha odaviszed akárhonnan is, szóval én azt ajánlom. Van fül orr gégszete is, de telefonálj oda biztos ami biztos és akkor megmondják , vagy hogy hova vihetnéd.
2010. dec. 26. 01:24
 4/5 anonim ***** válasza:
jobbulást a kicsinek amúgy.
2010. dec. 26. 01:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mindig felhívom a mentőket és megkérdezem. Elmondod, hol laktok, mi a gond és már mondják is, melyik kórház ügyeletes.
2010. dec. 26. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!