2 éves lányom mostanában annyira hisztis, hogy tegnap már sírva fakadtam. A betegségek is közre játszattak?
Rendkívül mozgékony érdeklődő gyerek, nagyon lelkes, de ha betegség közeleg akkor olyan hisztis hogy kétségbeejtő.
Mostanában elég gyakran volt beteg, a náthából még most lábal ki.
Ha rászólok valamiért, vagy van úgy hogy magától ordít mint a sakál és földhöz veri magát. Tegnap a játszótéren meg is szóltak bennünket. Azt mondta a két tökéletes, mozdulatlan gyerekre vigyázó nagymama hogy "ez csak nevelés kérdése, és amit otthon lát". Annyira rosszul esett és még ma is ezen rágódok.
A másik 2 gyerek hófehér Nike és Adidas cuccban turkálta óvatosan lapáttal a homokot, az enyém meg fetrengett benne. Ha rászóltam üvöltött, 5 perc után hazarángattam de már a bugyimon is csorgott a víz az idegtől.
Csak az én gyerekem hülye, és csak én vagyok szar anya?
Hmm még valami. Eskimo halolaj. Nem túl olcsó, mi vettünk tutti fruttisat.
Én végig szedtem halolajat terhesség, szoptatás alatt - egyértelmű volt a hatása. Nézzetek utána, tényleg működik. Nem csodaszer, de sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!