Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Így vajon jól csinálom?

Így vajon jól csinálom?

Figyelt kérdés

Nagyon félénk a két éves kislányom, ha a játszón túl közel megy hozzá valaki , "menekül", fél a gyerekektől.

Most hogy itt a jó idő, gondoltam, hogy a játszón, hátha megszokja egy kicsit a nyüzsgést. Heti 3-4x viszem a játszóra, így talán nem erőltetem annyira. Jó így?

2011. márc. 30. 12:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Dehogy erölteted. Már hamarabb el kellett volna kezdenetek a "szoktatást". Először arra kéne rájönni, hogy mitől fél? Mi zavarja? Szerintem a heti 3-4 alkalom jó, ilyenkor is gondolom kezdetben egyedül homokozik, de majd mindig lesznek, akik szeretnének játszani a homokozós játékaival, kialakul a közös homokozás és fel fog engedni. Csak úgy tudtok ezen változtatni, ha közösségbe viszed. Ráadásul hamarosan ovis lesz akkor, jó lenne, ha addigra bátrabb lenne.

26 hónapos anyukája

2011. márc. 30. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!