Vajon rosszul nevelem a kisfiamat? 1éves de ugy gondolom, hogy a hallottak alapján és az olvasottak alapján jól csinálom.
Az én kislányom is még mindig velünk alszik /2éves/
és ő is cicin aludt el,és éjjel is cicizett.
Mi szerettünk volna még egy babát,ezért elválasztottam a ciciről.A nagyszülők elvitték néhány napra,addig én fejtem,az nagyon rossz volt,és amikor haza hozták nem adtam neki oda.Este fele bekentem mustárral,vagy fogkrémmel,és akkor nem kapta be.Helyette pohárból kapott vízet.Egy darabig kérte,de sikerült.Még ma is bekpja néha,de már nem jön semmi belőle..
Engem nagyon felháborítanak az ilyen elválasztós módszerek.
Olvasd el ez segít.
Egyébként nem tetted rosszul hogy magad melett altattad.
1 éves még elég picike meg sem lehet vele beszélni a dolgot,talán várhatnál míg magától elhagyja.Nekem szerencsém volt a két nagyfiam ,bár melettem aludtak 9-hósan leszoktak maguktól az éjszakai szopiról,mivel átaludták az éjszakát.A 19 hós fiam szintén velem alszik de már cak 1x2x kel fel szopizni.Míg egy évesen 3x4x is fent volt,úgy néz ki jól haladunk az éjszakai szopik elhagyásában.Sok türelmet és jó babázást kívánok.
Az én fiam 16 hós és még szopizik.Cicin alszik el,és hajnalban már kéreckedik át a mi ágyunkba!Mivel a nagyobb fiamat keltenem kell reggel mert megy suliba,ezért nem csinálok ügyet belőle odateszem magunk mellé.szopizik és alszik tovább.Egyenlőre mi is egy szobában vagyunk a kicsivel,de remélem hamarosan elköltözünk nagyobb lakásba.De addig nem akarom elválasztani,elég lesz neki a költözés.
Amúgy úgy tudod leszoktatni az éjjeli szopról,hogy nem adsz neki cicit.Eleinte sokat fog sírni,de 2-3 éjszaka és nem fog kérni.Fontos,hogy végig mellette legyél te vagy a férjed!Énekelj neki babusgasd,simogasd!Ilyenkor jó ha az apa szabadságra megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!