Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gumicukrot eszik néha 2 év...

Gumicukrot eszik néha 2 év körüli gyermeked?

Figyelt kérdés

Az én fiam 27 hós, és igen, néha eszik pár darabot!

Szokott kapni külföldről Haribot, persze nem ő eszi meg az egész csomaggal, de adok neki belőle. Szétrágja, nem nyeli le egészbe, ízlik neki. :) Én nem "tiltom el" semmitől sem...

2011. márc. 29. 15:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én se tiltom, de eszembe se jutott a gumicukor, így a fiam se evett még:)

dörmit, kindert már kapott.

2011. márc. 29. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk tiltólistás (nem is igénylik, egészséges alternatívákat kapnak helyette).
2011. márc. 29. 15:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem,de ha megkínálnám a kisfiamat,biztosan megkóstolná :)

Érdekes,hogy említettétek a "Kinderes" édességeket (tojás,tejszelet,country stb...),mert mostanában kapott először belőlük és ízlett neki.

Én sem tiltom az édességtől,de ha nem muszáj,nem kap.

2011. márc. 29. 15:33
 14/20 anonim ***** válasza:
48%
2.5 éves, és igen néha kap.
2011. márc. 29. 15:59
 15/20 anonim ***** válasza:
2 éves gumicukrot még nem kapott,de ugyanezt a márkás pillecukrot már kapott,naponta 1,2 darabot kapott belőle,és nagyon szereti.de nem nem nagyon édességes,ő inkább a sós dolgokat részesíti előnyben.és mi se vagyunk édesség meg nyalánkság vásárlósak igy ezeket nem nagyon ismeri,ezt a cukrot most kapta először de szerintem mostanában nem is fog.De megeszi a mag édesség adagját,mert azért az is kell nekik.
2011. márc. 29. 17:24
 16/20 anonim ***** válasza:

Én sem tiltom meg tőle a finomságokat, de gumicukrot nem adtam neki. Neki az M&M-s a kedvence, az se egészségesebb.:o) Na, meg a sajtos Pomber maci, ropi, és a rudi.

26 hónapos

2011. márc. 29. 17:52
 17/20 anonim ***** válasza:

nem azt mondom, hogy soha semmilyen édesség, egyen búzacsírát, de nemigazán örülök, ha ilyeneket eszik.

túró rudit azt kap rendszeresen néhány naponta, gumicukrot nem kapott, én nem veszek, és senki nem adott még neki.

chipszet evett már , egyik családtagom evett, és persze hogy kellett neki.

ünnepekre mindig annyi édességet kap, hogy az jódarabig eltart.

2011. márc. 29. 18:35
 18/20 anonim ***** válasza:
2,5 évesem a múltkor vendégségben rányúlt egy gumicukorra. Bekapta, megforgatta, ráharapott és láttam rajta, hogy azonnal köpné is ki. Beleköpte a tenyerembe, és közölte, hogy ez nem finom, nem ropogós, ilyent többet nem kér. Amúgy én sem tiltom semmitől, ha szépen ebédelt vagy vacsorázott, akkor kaphat nasit amit kér.
2011. márc. 29. 21:59
 19/20 anonim ***** válasza:

szokott kapni néha, nem naponta, de nem tiltom. egyébként sem nagy édességes, sütiből semmit nem eszik meg, csikiból se nagyon, szóval valami kis bűnözés jár neki. :)

28 hónapos

2011. márc. 29. 22:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok édesség ellenes,de gumicukrot nem adok a gyermekemnek.

[link]

Most ezt a cikket találtam meg hirtelen,de olvastam olyat is,hogy 1gumicukor évek alatt távozik a bélrendszerből.

[link]

2011. márc. 29. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!