Cumi alakú gumicukrot hol lehet kapni gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Régen volt amit egy cumiról kellett lenyalogatni, de mostanában sehol nem látom. Lehet még kapni valahol?2010. máj. 30. 16:40
1/12 anonim válasza:
Nálunk lehet a C.B.A-ban!Nem tudom boltnevet lehet-e írni, de azért érthető!:)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Megnézem nálunk a cba-ban, hátha van. Már olyan rég óta keresem.
2010. máj. 30. 16:47
3/12 anonim válasza:
Szia,én lerakatban kaptam,de akár lerakat,akár cba,kérdezz meg nyugodtan valakit,hátha tudnak rendelni!
4/12 A kérdező kommentje:
Hát nem volt a CBa-ban sajnos. Más ötlet valakinek?
2010. jún. 18. 14:03
5/12 anonim válasza:
szigetszentmiklóson is lehet ilyet kapni, bár nem tudom h te merre laksz.
6/12 anonim válasza:
Én se, de nálunk Sopronba a Parola üzletben van. (Várkerületi) Lehet hogy nálatok is ha van parola ott biztos van. 50ft itt nálunk 1db.
7/12 A kérdező kommentje:
Szigetszentmiklóson hol? Halásztelken lakom. Köszi.
2010. jún. 18. 15:41
8/12 anonim válasza:
Csepeli,szigetszentmiklósi Reál üzletben van
9/12 anonim válasza:
vianniban én pont tegnap láttam. fehérvári vagyok de szerintem a kínálat mindenhol ugyanaz lehet
10/12 anonim válasza:
szia. a szigetszentmiklósi vagyok megint. A "vitamin sziget" nevű zöldségesnél vettem néhány napja. A kassza előtt van kirakva kis dobozokba, sok volt belőle. :-)
Ha tudod hogy hol van miklóson a Lidl áruház, ott van szinte közvetlenül mellette ez a zöldséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!