Jól teszem, ha büntetem a 3 éves kisfiamat? Hogy érzékelik ezt ők? Pl. Lent Amúgy, ha jól viselkedik azt meg jutalmazom. Összepakolt a szobájában és kaphatott egy db gumicukrot.
Figyelt kérdés
Pénteken hisztizett a bölcsiben, hogy meg szeretné keresni a motorját. Mondtam neki, hogy felöltözünk és utána, mert meg fog fázni, mivel egy rövid ujjú pólóban volt. Ezt ő nemértette meg és hisztizett. 5 perces öltözés 20 percig tartott. Levette a kabátot és a cipőt miután ráadtam. Nagyon csúnyán viselkedett és ezért ott hagytuk a motorját a bölcsibe és hazáig sírva mentünk. Otthon megnyugodott. Szerintetek rosszul tettem?2011. márc. 28. 11:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Valahogy meg kell tanulnia. Az a jó, ha következetes vagy, tehát sosem hagyod, hogy az ő akarata érvényesüljön. Ne aggódj, ebből csak tanul, azóta már valószínűleg el is felejtette.
2/5 anonim válasza:
A büntetés jogos volt. De azért nem jutalmaznám,ha elvégzi a kötelességét,ami a szobájában összepakolás. Jutalmat akkor kapjon,ha olyasmit tesz,ami nem kötelessége. Pl. segít neked bepakolni a mosógépbe,vagy csöndben játszik,amíg te a gépnél vagy stb.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok, szerintem azért egy bölcsis gyerkőcnek még lehet jutalmat adni, ha elpakol a szobájában, neki az is sikerélmény, az egy db gumicukor egyébként sem egy hű de nagy valami. Szerintem belefér. Nálunk is jár ezért jutalom, de nálunk matricás rendszer van.
5/5 anonim válasza:
Uramisten,sosem tennék vele ilyet hogy otthagyom a játékát.Maximum kimegyek a kapun,aztán egy sarokkal később visszamegyek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!