Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jól teszem, ha büntetem a 3...

Jól teszem, ha büntetem a 3 éves kisfiamat? Hogy érzékelik ezt ők? Pl. Lent Amúgy, ha jól viselkedik azt meg jutalmazom. Összepakolt a szobájában és kaphatott egy db gumicukrot.

Figyelt kérdés
Pénteken hisztizett a bölcsiben, hogy meg szeretné keresni a motorját. Mondtam neki, hogy felöltözünk és utána, mert meg fog fázni, mivel egy rövid ujjú pólóban volt. Ezt ő nemértette meg és hisztizett. 5 perces öltözés 20 percig tartott. Levette a kabátot és a cipőt miután ráadtam. Nagyon csúnyán viselkedett és ezért ott hagytuk a motorját a bölcsibe és hazáig sírva mentünk. Otthon megnyugodott. Szerintetek rosszul tettem?
2011. márc. 28. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Valahogy meg kell tanulnia. Az a jó, ha következetes vagy, tehát sosem hagyod, hogy az ő akarata érvényesüljön. Ne aggódj, ebből csak tanul, azóta már valószínűleg el is felejtette.
2011. márc. 28. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
A büntetés jogos volt. De azért nem jutalmaznám,ha elvégzi a kötelességét,ami a szobájában összepakolás. Jutalmat akkor kapjon,ha olyasmit tesz,ami nem kötelessége. Pl. segít neked bepakolni a mosógépbe,vagy csöndben játszik,amíg te a gépnél vagy stb.
2011. márc. 28. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, szerintem azért egy bölcsis gyerkőcnek még lehet jutalmat adni, ha elpakol a szobájában, neki az is sikerélmény, az egy db gumicukor egyébként sem egy hű de nagy valami. Szerintem belefér. Nálunk is jár ezért jutalom, de nálunk matricás rendszer van.
2011. márc. 28. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos volt.
2011. márc. 28. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Uramisten,sosem tennék vele ilyet hogy otthagyom a játékát.Maximum kimegyek a kapun,aztán egy sarokkal később visszamegyek érte.
2011. márc. 28. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!