Kisgyerekes anyukák, szerintetek ciki vagy elfogadható? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
A nagyobbik lányomat a nagyi szoktatja az oviba, mert ő óvónő. Én a picivel itthon vagyok, mert ő az a fajta, akinek csak az anyukája létezik, mással nincs el.
Szóval, szerinted mennyire ciki, vagy elfogadható az, hogy az óvónő nagymama szoktatja a gyereket az oviba?
2011. márc. 28. 14:21
1/4 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj.
a ciki -fogalom - másra mondható el
2/4 anonim válasza:
kinek ciki? szerintem nem gond. A gyerek a lényeg, és a beszoktatás maga. Hogy kivel, azt a család tudja a legjobban, mi jó a gyereknek. Szerintem totál rendben van ez a szituáció.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem ciki, hanem nagy segítség. :o)
4/4 anonim válasza:
Nem te írtál régebben hogy a mama kicsit erőszakosabb természetű óvónéni és szerinte neki kéne az oviba a gyereket.
Amúgy mindentől függetlenül nem tartom normálisnak, mert annak a gyereknek is te vagy az anyja és neki is te kellesz.Az én fiam is anyás de arra a kis időre igenis mamához viszem.Ez a te feladatod!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!