Most tanítom a lányomat guggolva pisilni, de nem nagyon megy neki sokszor pisis lesz. Hogyan próbálkozzunk?
utolsónak én is köszönöm!
én azon vagyok megdöbbenve, hogy miért baj, ha egy kisgyerek az út szélén a homokba pisil??? nem a hősök terén a szobrot fogja mejelölni, meg nem kakilni fog bárhol!
nekem a lánoymmal az a baj, hogy neki sokszor a cipőjébe csurog...
A fennhéjázókat nem értem. Lehet, h nincsenek tisztában avval ,hogy a lányoknak, nőknek nem egyforma irányba áll a húgycsőnyílásuk, és netán ezért írnak olyan magabiztosan, hogy "márpedig az ő lányunknak könnyen megy"?
Egyszóval: az ANATÓMIA is számít! Akinek a hasához közelebb van a nunija -ennél fogva a húgycsőnyílása-, az inkább előrefelé pisil! Tehát nekik nehezebb ügyelni arra is, hogy biliből, főleg wc-ből ki ne pisiljenek.
Az ilyen anatómiájú kislányok szüleinek egy ötlet: szóljon kislányának, hogy előredőlve próbáljon pisilni wc-n. (Bilin viszont általában van az ágyék előtt egy "támfal", az megakadályozza az előre lövellést.)
Szabadban nehezebb ügy számukra, mivel nehezebb guggolás közben még előre is hajolni. Nem tehetnek róla. Ilyenkor nem baj, ah a szülő segít, és a levegőben pisiltetés, felhúzott lábakkal igenis jó megoldás. Nagyobb korában jó eséllyel fog tudni guggolva is, aki előrefelé pisil, anatómiai okokból.
Tehát csak ne olyan fennhéjázva - szól az illetőknek! Anatómiai okokból van, akinek segítség nélkül is könnyen, alapból lefelé spriccel a pisi. Másoknak meg nem. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!