Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vennétek húsvétra nekik?...

Mit vennétek húsvétra nekik? Kisfiu 9 hós, illetve 6 és fél éves?

Figyelt kérdés
kisebb gyerkőcnek kb 2000 ft.-ért gondoltunk, a nagyobbnak max. 5 ezer forintig, ő a keresztfiunk a kisebb pedig a testvére. pénzt semmiféle képen nem adunk, szülök miatt, d játékuk sincs igazán. amit veszünk általában tönkre teszik. gondoltam mind a kettőnek egy melegítőt mert ruhájuk se sok van csak az amit mi meg a nagymama vesz. többet sajna nem tudunk költeni mert nekünk is van egy saját és egy fogadott gyerek. várom az ötleteket.
2011. márc. 27. 14:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én mindkét gyereknek kb. egyforma értékben vennék, legyen fejenként 3-3.500 Ft. A ruhának inkább csak a szülők örülnek, a gyerekek a játékot várják.

Nekem ezek tetszenek:

[link]

[link]

(van lapát, ásó is)

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 30. 12:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezek lemaradtak:

[link]

[link]

2011. márc. 30. 12:59
 13/13 anonim ***** válasza:

én írtam a homokozót

mi lenne ha olyan játék is lenne a csomagba amivel ketten egyszerre tudnak játszani, hogy ne legyen veszekedés.

pl labda, medence, hinta (van olyan ami egy mozdulattal átalakítható kicsi és nagyobb gyereknek is)

színező, színes ceruza, gyurma ha ennyire nem kapnak meg semmit a szülőktől akkor édesség és gyümölcs mindenképp legyen annak biztos örülnek...

2011. márc. 30. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!