Mit vennétek húsvétra nekik? Kisfiu 9 hós, illetve 6 és fél éves?
Figyelt kérdés
kisebb gyerkőcnek kb 2000 ft.-ért gondoltunk, a nagyobbnak max. 5 ezer forintig, ő a keresztfiunk a kisebb pedig a testvére. pénzt semmiféle képen nem adunk, szülök miatt, d játékuk sincs igazán. amit veszünk általában tönkre teszik. gondoltam mind a kettőnek egy melegítőt mert ruhájuk se sok van csak az amit mi meg a nagymama vesz. többet sajna nem tudunk költeni mert nekünk is van egy saját és egy fogadott gyerek. várom az ötleteket.2011. márc. 27. 14:27
1/13 anonim válasza:
2/13 A kérdező kommentje:
jaj elírtam. 19 hós a kicsi. könyvre én is gondoltam de az anyja ugy van vele hogy az minek, ezáltal a gyerekek sem játszanak vele.
2011. márc. 27. 16:48
3/13 anonim válasza:
nálunk a kicsi 9 hónapos a nagy 2 éves múlott fiúk
kapnak közösen egy homokozót, műanyag kagyló alakú így itthon az erkélyen is tudnak homokozni ha épp nem tudom levinni őket a játszóra. ez a tescoba 4ezer körül van hozzá homokozó szett, szerintem ennek biztos örülnének 25kg homok egy ezres.
a pici rugós hintát kap ajtófélfára akaszthatósat
a nagy elektromos motort.
ha nem akarsz sokat költeni a homokozó szerintem jó lenne mellé egy kis nyuszi csomag
4/13 anonim válasza:
Ha ennyi minden hiányzik az életükből,akkor bőven van miből választani.Nálam a ruha nyerne,plusz vmi édesség.Ha könyvet nem adnak a kezükbe,akkor azt tényleg fölösleges.Játék az mindig jól jön,mert az még szolidabb gyerekeknél is tönkremegy.A homokozót én nem javaslom,de ez csak privi vélemény,magamból indultam ki.(nekünk mondjuk akkora az erkély,mint egy ilyen müanyag teknő,a homokot lehetetlen benntartani 2 gyerekkel,és akkor még takarítsam is körbe,h nem szálljon alá,és ne hozzák be a ruhájukkal a szobába.)
5/13 A kérdező kommentje:
homozojuk az van, kertes házban laknak, és egy traktor gumi vn tele homokkal:) ruhára gondoltam esetleg homokozó készélet mert az nincs. de nem tudom, annyi mindenük hiányzik, sajnálom őket nagyon de annyit nem tudok rájuk költeni amennyire szükségük lenne. kicsi kora ota keresztfiamnak rengeteg dolgot vesznk, például mikor az ovit elkezdte egy nagy TESCOs Zöld nagy szatyorba (ami kék szinű) kapott vadi uj ruhákat, ágyneművel, cipőbel, kabáttal tisztasági somaggal.
2011. márc. 30. 11:45
6/13 anonim válasza:
Kerti játékokat és ruhát vennék. A kicsinek homokozó játék, vagy műanyag játék talicska, vagy labda, esetleg hinta, kismotor, a nagynak kosárlabda palánkkal, akár házilag is lehet barkácsolni palánkot. Jön a nyár, esetleg felfújható gyerek medence?
7/13 anonim válasza:
11.53-s vagyok, még a dömper jutott eszembe.
8/13 anonim válasza:
Miota szoktak ajandekot venni husvetra?Majd gyereknapra kapnak,szerintem ez egy hulye szokas lett.
9/13 A kérdező kommentje:
nálunk vidéken mindig is ugy volt, hogy ha jöttek locsolkodni himes tojást és pénzt adtak. mármost én nekik pénzt nem adok ezért veszek inkább ajándékot, egyébként is megérdemlik nem sok mindenük van.
2011. márc. 30. 12:39
10/13 anonim válasza:
En penzt sose adok gyerekeknek,tojast,illetve mostanaban egy egy Kinder tojast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!