Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az ovis jelet mi választhatjuk...

Az ovis jelet mi választhatjuk a kisgyerekkel vagy az óvodában kapjuk? A tieiteknek mi (lesz) a jele?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 22:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mi magunk kértük a jelet,illetve a fiunk (vár lett. Apukája letölt
2011. márc. 25. 23:11
 12/22 anonim ***** válasza:

Bocs hamarabb elküldte...

Apukája letöltött az internetről szép várat, és azt matricás papírra kinyomtattuk több méretben, és ezt adtuk oda az óvónéniknek.

2011. márc. 25. 23:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Nálunk csak a meglévőkből lehetett választani, a kisfiamnak a repülőt választottuk. Nagyon elégedett vele :)
2011. márc. 25. 23:18
 14/22 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

jajj, várat hogy tudtál a ruhákba belevarrni/rajzolni?

Én úgy örültem a szívecskének.... hát még akkor milyen boldog voltam, amikor kiderült, hogy a kicsi meg kifli lesz, és a nővérétől örökölt ruhácskákban két kanyarintással csináltam a szívecskéből kiflit és nem kellett újra rajzolni vagy átvarrni a jeleket.

2011. márc. 25. 23:28
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem három gyerekem van, egy oviba jártak/járnak, mégis máshogy történt a választás. A gyerekek egyszer sem voltak jelen, az első szülőin választottuk ki a jeleket. A legnagyobbnál az adott jelek közül lehetett csak válogatni, mert a mosdóban a törülközőtartóknál fixen rögzítve voltak. A lányom így csengő lett.

Mire a középső is ovis lett, felújították a mosdót. A gyerekeknek bármilyen jelet lehetett választani, így a fiam létra lett.

A legkisebb vegyes csoportba került. 20 nagycsoportoshoz 8 kicsi jutott, és az előző évben elballagottak jeleiből lehetett választani. Pont mi voltunk az utolsók, és már csak egy fiús jel maradt (vár), ekkor mondták az ovónők, hogy választhatok ám mást is, ami még nincs a csoportban. A kicsi lányom így lett pillangó.

2011. márc. 26. 05:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Tegnap írattam be a kisfiam óvodába, nálunk megkérdezték, mi volt a jele na bölcsiben a gyereknek, mert természetesen, ha szeretnénk azt, akkor az lesz. Focilabda volt, mondták rendben, még külön le is írták, hogy nem sima labda, hanem foci. :-)

Én nem hímeztem sehová a jelét, a teszveszen lehet kapni elég nagy választékban jelet, azt varrtam bele.

2011. márc. 26. 06:44
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves vérszomjas pandamaci!

Nem én rajzoltam a várat, hanem férjem, aki nagyon szépen rajzol. Csak a benti cipő talpára kellett, meg a törölköző akasztójára. Egy egyszerű de szép vár a jele, úgyhogy meg lehetett oldani.

2011. márc. 26. 08:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Ovija válogatja.

De én emlékszem, hogy kiharcoltam magamnak amit akartam amikor én voltam ovis.

Elköltöztünk, így a nagycsoportot új oviban jártam.

Már csak egy szabad jel volt a kalap, de én addig hisztiztem az óvónőnek hogy márpedig én katicát akarok, míg azt mondta ha megrajzolom lehet az a jelem. :)

2011. márc. 26. 09:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Nálunk júliusban a szülői értekezleten jelezhetik a szülők, hogy mit szeretnének. A bölcsisek viszont hozzák magukkal a jelüket, hogy ne kelljen újat megtanulniuk.

Ha lehet választani, szerintem érdemesebb olyan jelet választani, amit a kicsi könnyen meg tud jegyezni, szereti és könnyű lerajzolni is, hisz bele kell rajzolni majd a cipőbe, zsákra felvarrni, a kis rajzaikat is ezzel fogják jelölni.

A fiúnk vonat mániás, így kijelentette, hogy ő vonat lesz. Csak tudnám, hogy fogom megrajzolni. :o)

2011. márc. 26. 10:39
 20/22 anonim ***** válasza:

A mi leendő ovinkban választani kell azok közül, amik még szabadok (még nem tartunk ott egyelőre). A bölcsiben megmondták, hogy ki melyiket kapja és kész.

Amikor én voltam ovis, az első napon tőlem kérdezték meg, hogy melyiket választom, nem is anyukámtól :) Tök jó jelem lett (cseresznye), bár anyukám kevésbé örült, hogy ezt kellett mindenbe belehímeznie :)

2011. márc. 26. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!