Az ovis jelet mi választhatjuk a kisgyerekkel vagy az óvodában kapjuk? A tieiteknek mi (lesz) a jele?
Nálunk az lesz a jel,amit mi találtunk ki. itt nem foglalkoznak azzal, hogy csak autó, meg labda lehet a jel, van akinek a saját monogramja a jele:) Mindegy, csak könnyű legyen lerajzolni.
De szerintem ovija válogatja. Van ahol vannak fix jelek, és csak az épp nemhasznált jelekből lehet válogatni.
Nálunk alapvetően megvoltak a jelek, abból lehetett választani.
De volt egy kisfiú, aki autót szeretett volna, csakhogy azt már megkapta egy másik gyerek.
De a szülőknek sikerült kibulizni, hogy az ő fiuknak is autó legyen...Azt nem tudom, hogy mivel érték el, de van egy tippem :( így a nagy fiam csoportjában két autó volt, egy kék meg egy piros.
Mi már ovisak vagyunk, illetve iskolásak. A nagyobb hóember volt, amit nagyon szeretett, a kicsi repülő. Ő is elégedett a jelével :)
Ovifüggő.
Hallottam már olyat, hogy a csemete pókot kért, állítólag megkapta. :-)
Nálunk fix jelek voltak, az volt a szokás, hogy az ovival egy épületben levő bölcsiből jövő gyerekek azt kapják ami a bölcsis jelük, a többiek pedig a maradékból választanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!