Kiságyból leesésgátlós ágyba való átszoktatás hogy ment?
Figyelt kérdés
2,5 éves, muszáj átszoktatni, mert nemsokára szülök és kell a másiknak a kiságy.Tegnap este még csak az volt, hogy kimászkált a szobából, mindig visszavittem, aztán egyszer elaludt, hajnalban megint kijött, visszavittem, visszaaludt. Most viszont, a délutáni alvás zajlik, több mint 1 órája kínlódok, visít, mn.15ször mászott le. Viszont a régi kiságyba se akar menni, tombol, ugrál és őrjöng benne. Megszokja valaha az új ágyát?2011. márc. 25. 15:24
1/3 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem, hogy az szóba sem jöhet, hogy ott maradjak, amíg el nem alszik, mert egyszerűen nem alszik el, ha ott vagyok, nincs hozzászokva.
2011. márc. 25. 15:25
2/3 anonim válasza:
Nálunk simán ment.Sosem mászott le róla.Szerintem mindig vidd vissza,egyszer meg fogja unni,és elalszik.
3/3 anonim válasza:
Nálunk is viszonylag simán ment. Volt, hogy lemászott, de visszakísértem, eljátszottuk párszor, de megértette, hogy úgy is vissza fogom kísérni és ott maradt. Amúgy fontosnak tartom, hogy a gyerek tudja, ha felébred, hol találja meg a szüleit. Így van, hogy hajnalban arra kelek, hogy ott áll mellettem a hálóban, vagy ha este felébred, akkor a nappaliba jön, mert tudja ott vagyok. Ez biztonságot ad neki, és a szobaajtaját is csak behajtom. Amúgy nálunk nincs altatás, bekísérem, puszi, betakarom, kijövök, egyedül alszik el. De ha hajnalban felébred, alkalmanként hagyom még, hogy mellettem folytassa az alvást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!