Ha gyermekednek bolti dobozos tejet vásárolsz, mi alapján döntesz?
Figyelt kérdés
- ár
- zsír tartalom
- márka
- stb...
2011. márc. 25. 14:19
11/15 anonim válasza:
Mi is akciókat figyeljük, 1,5-ös dobozos, és abból kartonnal veszünk. Az igazság az, hogy én azóta szeretem a tejet, amióta vannak ezek a dobozos tejek. Sosem szerettem, nem is ittam. A zacskós tejet most sem tudom meginni. Anyósom egyszer hozott nyers tejet, kimérve vette a piacon. Hát gyerekek...én még a szagától is rosszul voltam. Lányom ugyanúgy megitta mint a dobozost, én nem tudtam volna meginni.
12/15 anonim válasza:
sajnos abszolút ár alapján döntök.
13/15 anonim válasza:
Nem egy gazdag világban élünk, én is megnézem az akciókat, de azért csendben tegyük a szivünkre a kezünket: mennyi köze van a tejhez annak a folyadéknak, ami hónapokig eláll akár hűtés nélkül is? Egyszer vettem a piacon házi tejet már nem is tudom miért, mert amúgy inni nem szeretem, nyár volt, hazavittem, hűtőbe be, másnapra aludttej lett belőle:) Bosszankodtam, de az tej volt!
14/15 anonim válasza:
15:05 vagyok
Hát nem sok tehenet látott a dobozos tej az biztos, talán emiatt tudom meginni, mert a házi tejtől a hideg kirázott.
A dobozos meg sem alszik, penészedik, meg keseredik. A zacskósból már lehet aludtejet csinálni, viszont annak meg megint nem tetszik az íze.
Lányomnak meg mindegy milyen tej. Megitta a házit is, a dobozost is. Szoktam neki venni tejitalokat, azok megint 2,8-asak, meg eszik sok joghurtot, sajtot, szóval emiatt nem aggódom.
15/15 anonim válasza:
Én csak arra figyelek, hogy zsírszegény legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!