Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik futóbringa jobb?...

Melyik futóbringa jobb? tanulobicikli.hu vagy szelidbicajosok.hu? Miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. márc. 23. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a fa van, az én fiam nagyon szereti. Nagyon jó, sőt szerintem kicsit jobb is, és olcsóbb is, amit belinkeltél másik bicó. Azon a kormány magassága is állítható, van rajta lábtartó. Könnyebb a súlya, ha neked kell cipelni.

Szerintem 10 000 ért az ára is baráti.

2011. márc. 23. 12:29
 2/6 baumann gyula válasza:
Véletlenül ismerem mindkettőt, és a szelidbicajt klasszisokkal jobb szerkezetnek tartom. Nálunk a harmadik unokámat szolgálja egy több, mint 4 éves darab, és eddig csak gumit kellett cserélni rajta. Imádják a gyerekek, még a legnagyobb - 7 éves - is használja időnként. Legkisebb, 2 éves unokámat éppen most készülöm meglepni egy kisebb méretű futóbiciklivel. Több más futóbicikli mellett a tanulóbiciklit is megnéztem, amit a teljesen átforduló kormány miatt nem érzek elég biztonságosnak, emellett az eva kerekeket (gumihab) sem tartom jó, időtálló megoldásnak. Maradunk a szelidbicajnál. Nekem a fa alapanyag is jobban tetszik, de ez már ízlés dolga. A két bicikli közti árbeli eltérés véleményem szerint kisebb, mint amennyivel jobb minőségű a fa futóbicikli.
2011. szept. 7. 11:47
 3/6 st.habakukk válasza:
Nekünk mindkettő van. A fabiciklit ajándékba kaptuk, de nem ért le róla a 2 éves kisfiam lába. Nyomoztunk és vettünk egyet a tanulobicikli.hu-n. Nem is kellett a legalacsonyabbra állítani az ülést és szuperül ment vele. Ja és fele olyan nehéz, mint a fabringa. Közben megnőttünk és a fabringáról is leér a lába, de nem szerei, mert nyomja a fenekét a nyerge. A tanulobiciklisnek szivacsos, kényelmes a nyerge és úgy tapasztaltuk sokkal jobb a körbeforduló kormány is, mert rendesen lehet vele megfordulni kicsi helyen is, menet közben magától meg úgysem rántja keresztbe. Egyébként estünk is egyet egy kutya miatt, de hordunk sisakot és dejól jött!!! A lábtartó pedig alap kéne, hogy legyen minden futóbiciklin!
2012. jan. 17. 22:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Azóta mi is vettünk, a tanulóbicaj mellett döntöttünk, nem bántuk meg. :)

Könnyebb, és a kormány is szuper. Nekünk főleg azért jött be, mert kényelmesen tudom húzni, ha a gyerek már nem akar bicajozni.

2012. jan. 18. 16:32
 5/6 Visky Zoltán válasza:

Kisfiamnak tavaly ősszel vásároltam Tanulóbiciklit. Olcsó volt, jól néz ki, gondoltam, nagyot nem tévedhetek vele. Tévedtem. A szerkezet leggyengébb része a kereke: tömör műanyag, pattog az út egyenetlenségein. A hátsó kerék két küllője egyszerűen "elfáradt", kitört. A gumija ahhoz nem elég erős, hogy a kiálló, élesebb tárgyak az úton ne sértsék fel. Mostanra darabok törtek ki belőle.

A körbeforduló kormány pedig veszélyes. Idővel hozzászoktunk, de addig volt néhány meleg helyzet.

Nem szeretek rosszat mondani dolgokról, de ez egy gyenge minőségű termék. Ha újból vásárolnék, nem ilyet vennék.

2012. jún. 28. 13:17
 6/6 anonim válasza:
Mi a Margit körúton (dream sport) vettünk Hudora futóbicajt a fiúnknak. Szalagfékes (szerintem kell rá fék) és a kormány úgy van kialakítva, hogy nem lehet teljesen körbefordítani, így nem tud beleállni a gyerekbe. Egész kicsitől a "fullosig" mindenféle vol tott.
2013. máj. 29. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!