3 éves gyereketek milyen gyakran eszik virslit és felvágottat?
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 22:22
1/3 anonim válasza:
Virslit kb. 2 hetente egyszer (nem szeretjük különösebben, azt eszi, amit mi), felvágottat majdnem minden este.
2/3 anonim válasza:
Felvágott a reggeli és a vacsora. Vagy épp virsli. Ebédre van főtt étel.
3/3 anonim válasza:
Általában minden nap van felvágott vagy virsli (főleg felvágott), de most már egy hete nem vettem. Múltkor nagyon felhúztam magam rajta, hogy hiába csak keveset veszek, nem tud elfogyni, mert megzöldül, nem tehetek róla, hogy napi 2-3 szelet fogy csak, ennyit eszünk. Úgyhogy most nálunk egy hete nem volt felvágott, virsli meg pont most nem volt, de majd holnap lesz szerintem. Most felvágott helyett főtt tojásos szendvicset vagy tojáskérmet, vagy tonhalkrémet eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!