Hogyan szoktassam pohárra? SOS, bölcsibe megy!
Légy szíves ne szörnyülködjetek. 16 hónapos fiam egyszerűen nem hajlandó semmiből inni, csak cumisüvegből. A cumisüveget sem hajlandó tartani, fogni kell neki, mint egy kisbabának. Evés közben leteszem az asztalára, de ha inni akar, csak mutogat rá. Egyébként nem retardált meg ilyesmi. értelmes, mozgékony, még a fogát is egyedül mossa.
Próbáltam puha csőröst, kemény csőröst, egyszerűen elszalad. Inkább nem iszik. Egy dolog jött csak be. Amikor iszom a kávémat, töltök neki pohárba egy kis teát, neki is teszünk bele kanalat, kevergetjük, mint én a kávét. Na így "kávézunk" együtt, így iszik, de több megy mellé, mint a szájába. Áprilisban bölcsi, kértek, hogy addig tanuljon meg poharazni. Ha minden kötél szakad lehet használni cumisüveget, de szerintem senki nem számít arra, hogy még a szájába is kell tenni. Kérlek írjatok bármilyen hasznos ötletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!