Hordozásban, esetleg erszényes hordozásban jártas mamik, mit javasolnátok két év felett?
Van egy meitai-unk, azt használjuk másfél éve, de mostmár csak hosszabb utakra, babakocsi helyett, mert babakocsizni egyáltalán nem szeretek. Tökéletes mondjuk egy erdei túrához, de a mindennapokban több gondom van vele:
1. a csemetém sokszor ki-be szállna, odamenne valahova, aztán vissza rám, de macerásnak érzem 10 percenként újra és újra felkötni a hátamra, ezért manapság már csak szimplán ölbe veszem, viszont az fárasztó. van olyan hordozási mód, aminél csak pikk-pakk berakom-kiveszem a pöttömöt? az erszény ilyen?
2. ha a hátamon van, nem látom, nem olyan jó így cseverészni, pedig elég csicsergő alkat ő, és ha a kezébe szeretni venni valamit, mondjuk boltban, vagy pl. ma a wampon, nem tudom kellőképpen figyelni, hogy mikor ejti le, vagy teszi tönkre, vagy ilyesmi. A megoldásunk erre szintén az, hogy a meitai helyett a prózai ölbevételt alkalmazzuk, de a legklasszabb az volna, ha hasonló pózban, ahogy a karomon csücsül, a csípőmön hordozhatnám valamivel, de nem tudom, hogy ilyen nagy gyereket lehet-e/szoktak-e csípőn hordozni, és hogy mi alkalmas erre.
A neten olvasgatva az erszények tűnnek ideálisnak, de érdemes lehet azt még ilyen nagy gyereknél használni? 13 kilóról van szó. És ha igen, ugye kisebbre öszehajtható, mint a MT? Mert azt se nagyon szeretem, hogy ha épp nincs a MT-ra szükség, akkor kitölti az egész táskámat...
kösz, erre még nem is gondoltam, nahát!
remélem hasznosabb válaszok is érkeznek.
Én is sokszor gondoltam már rá. hogy be kellene szerezni valamit, pl ilyet:
Az én 20 hónapos lányomnál is nagyon változó, hogy éppen mennyit akar gyalogolni.
Köszönöm, ilyet már én is láttam, de nem is tudom... nem tűnik nagy könnyebbségnek, de talán ha alkalmam nyílik kipróbálni valahol, akkor meggondolom a dolgot. Vagy ha megveszed, beszámolhatsz a tapasztalataidról :)
Köszönöm a segítő szándékot!
Jó az erszény, mi 2 éves korig használtuk, de azért 20 pernél után érezni, hogy csak az egyik oldaladra terhel. Ki és bepakolása egyszerűbb mint a meitainak, én örülök hogy megvettem.
Hallottam valami derékövről, amire ráül a gyerek, mondjuk ott a karoddal tartanod kell, de mégis kényelmesebb mint fogni. Nézd csak, ilyen, megtaláltam:
Szerintem nagyobb gyereknél lehet ez már jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!