A hiperaktivitás összefüggésben van a dohányzással?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 14:44
2/7 anonim válasza:
Igen. Összefüggésbe lehet hozni a szülők dohányzásával, az anya és később a gyerek színezék-aroma-tartósítószer-ízfokozó fogyasztásával is
3/7 A kérdező kommentje:
arra gondolok,hogy aki a terhesség alatt dohányzott annak lehet esélye annak,hogy hiperaktiv lehet a gyereke.
2011. márc. 17. 14:50
4/7 anonim válasza:
nem dohányzom, mégis hiperaktív a fiam
első voltam
5/7 anonim válasza:
Bár én nem értek hozzá, de szerintem ma már mindent ráfognak mindenre. És amit írt az egyik válaszoló; az a rengeteg mesterséges cucc amit eszünk, iszunk szerintem ugyanolyan káros.
6/7 anonim válasza:
Igen összefüggésben,a lepényi keringés elégtelen lesz,sorvadtan születik a pici,kezdetektől sírós,hasfájós...igen élénk mozgékony...később viselkedésproblémák,figyelemzavar...
Ha esetleg kevesebb cigarettát szív valaki,akkor talán nem ilyen kifejezetten,de egy masszív dohányos anya gyermeke életét örökre megpecsételi...
Egy örökbefogadó anyuka hiperaktív kisgyerekkel
7/7 anonim válasza:
Nem akarom védeni a dohányos anyukákat, de az én anyukám is dohányzott velem a terhessége alatt. Nem lettem koraszülött (41. hétre születtem), nem volt kicsi a súlyom, nincsen viselkedés problémám, és hiperaktív sem vagyok. Tudom szerencse, de akkor is. Értem én, hogy káros a cigi, meg az alkohol, meg a drog, meg az egész élet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!