Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A hiperaktivitás összefüggésbe...

A hiperaktivitás összefüggésben van a dohányzással?

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen értelemben?
2011. márc. 17. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Összefüggésbe lehet hozni a szülők dohányzásával, az anya és később a gyerek színezék-aroma-tartósítószer-ízfokozó fogyasztásával is
2011. márc. 17. 14:50
 3/7 A kérdező kommentje:
arra gondolok,hogy aki a terhesség alatt dohányzott annak lehet esélye annak,hogy hiperaktiv lehet a gyereke.
2011. márc. 17. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:

nem dohányzom, mégis hiperaktív a fiam

első voltam

2011. márc. 17. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem értek hozzá, de szerintem ma már mindent ráfognak mindenre. És amit írt az egyik válaszoló; az a rengeteg mesterséges cucc amit eszünk, iszunk szerintem ugyanolyan káros.
2011. márc. 17. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen összefüggésben,a lepényi keringés elégtelen lesz,sorvadtan születik a pici,kezdetektől sírós,hasfájós...igen élénk mozgékony...később viselkedésproblémák,figyelemzavar...

Ha esetleg kevesebb cigarettát szív valaki,akkor talán nem ilyen kifejezetten,de egy masszív dohányos anya gyermeke életét örökre megpecsételi...

Egy örökbefogadó anyuka hiperaktív kisgyerekkel

2011. márc. 17. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom védeni a dohányos anyukákat, de az én anyukám is dohányzott velem a terhessége alatt. Nem lettem koraszülött (41. hétre születtem), nem volt kicsi a súlyom, nincsen viselkedés problémám, és hiperaktív sem vagyok. Tudom szerencse, de akkor is. Értem én, hogy káros a cigi, meg az alkohol, meg a drog, meg az egész élet is...
2011. márc. 17. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!