Nagyobbra cserélnétek a pont jó tavaszi cipőt?
Figyelt kérdés
Tegnap vettünk egy kiscipőt 2 éves kisfiamnak. Szerintetek cseléljem 1 számmal nagyobbra, és akkor ősszel is jó lenne, vagy maradjon ez a "pont jó". Ti kicserélnétek? Azon kívül lehet nyár végén már nem jön a lábára, és akkor is ezt hordaná, ha hűvösebb az idő. 9000 Ft volt.2011. márc. 17. 08:01
1/2 anonim válasza:
9 ezerért kapsz 2 párat is:-)))
ha meg nagy cipő felesleges hiper szuper drágát venni, az semmiképpen nem jó
Amúgy lehet őszer 2 méretet is nő lába.
2/2 anonim válasza:
Ez szerintem a ti anyagi helyzetetektöl is függ. Ha nem lesz keret még egy cipöt venni akkor nagyobbra cserélném, de ha nem számít akkor nem. meg hogy lesz-e tesó aki majd hordhatja az alig használt cipöt.
Èn pl nem rég vettem egy vékony hálózsákot neki, ami most pont jó de nyár végéig nem huzza ki benne, így kicseréltettem eggyel nagyobbra ami most azért jó nagy, de ez csak hálózsák nem baj ha kicsit nagyobb, nem tud bele csúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!