Honnan szerzel tudomást arról, mikor van a bölcsődei, illetve ovodai beiratkozás időpontja?
Szia!
A mi bölcsinkben is folyamatos a beiratkozás,általában a nyári bezárásuk után küldenek levelet,hogy felvették vagy sem a gyereket.
Az oviban májusban van a beiratkozás,ez a gyerekorvosnál,védőnőnél is ki van írva,és az ovi honlapján is.
Köszönöm szépen!! :) Egyik anyukától megtudtam, hogy a bölcsiben március utolsó hetében van, az oviban pedig április első hetében, és az ovi-bölcsi ajtajára előtte kiplakátolják. Hát holnap megnézzük, van-e már kint valami, illetve fel is hívom őket. Az ovinak nincs honlapja, a bölcsinek van, de semmi infó nincs rajta.
Köszönöm szépen mindenkinek, zöld kezecskét megérdemlitek! :)
Szia!
Bölcsik: www.zugloibolcsik.hu
Ovik: Személyesen!
Én is zuglói vagyok és a kislányomnál már az ovi az aktuális. Tavaly a helyi újságokban minden benne volt, az idén még nem, pedig nagyon figyelem. Ami újságot hoznak hozzánk, mindent megnézek. Önkormányzat honlapján tegnap reggelig csak a körzetbeosztást találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!