Bölcsödei beiratkozás. Előnyt jelenthet beiratkozásnál, ha azt mondom, hogy egyedülálló vagyok? Bocsánat mindenkitől a taktikázásért
Én tényleg egyedülálló anya vagyok, biztos megharagudnék arra, aki hazugsággal venné el a helyet a babám elől. Amint betöltötte a kisfiam az 1 évét, el fogok menni dolgozni, mert muszáj sajnos, viszont amíg kérhetem a családom segítségét, addig nem iratom be bölcsibe, mert így sem akarom elvenni a helyet más elől, aki tényleg nem tudja megoldani, és végülis jobb otthon, mint a bölcsiben.
Viszont a taktikázás előbb-utóbb ki fog derülni, mert a bölcsibe rendszeresen jár annak a körzetnek a drnénije és védőnője, akiknél vmilyen "nyom" van a gyerekedről (ha nem is az igazi karton van náluk, de tudják ki a gyermekorvosod, kihez tartozol védőnő szempontjából..stb és ki tudja milyen adatokat kérnek le rólatok). Mint említettem, én egyedülálló anya vagyok, de ezt a tényt a drnénink és a védőnőnk is tudja, rá van vezetve a kartonunkra. Pont azért, mert a kisfiam teljes felügyelete az enyém,és ha bármi történne, esetleg vmilyen műtét vagy gyors beavatkozás kellene, akkor elég az én aláírásom, nem kell az apáé.
Tehát gondold át mit füllentesz, mert az igazság ki fog derülni, és utána Neked lesz nagyon kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!