Mikor van idén a bölcsődei beiratkozás időpontja?
Szeptembertől szeretném bölcsibe vinni kisfiamat, és azt hallottam, h idén előbbre hozzák a beiratkozást, csak azt nem tudom pontosan, h mikorra.
Köszi
Az oviba van beíratkozás, a bölcibe akkor viszed, amikor akarod (kell). Legalábbis nálunk.
Persze jelezheted előre, hogy mikor szeretnéd vinni és hogy van-e szabad hely. Én egyik nap besétáltam (augusztusban) és következő hétfőn mentem a gyerekkel.
Szia!
Folyamatosan be lehet íratni őket.
Mi szeptemberben szeretnénk menni,tavaly márciusban az egyikbe,szeptemberben pedig a másikba is beiratkoztunk,hogy biztosan legyen helye.
Elvileg folyamatos a felvétel, de nagy a túljelentkezés. Mi novemberben szeretnénk kezdeni, már januárban be kellett adni a jelentkezési lapot, június elején értesítenek, hogy felvették-e a fiamat. Akkor kell beiratkozni is, pedig később kezdünk.
Szerintem hívd fel a bölcsit és kérj tájékoztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!