Csak engem borít ki ez a futóbicikli mánia? Szerintem semmi köze az igazi pedálos biciklihez. Szóval, ha valaki biciklit akar venni, az pedálos, nem?
Az egyensúlyozás "megtanulásának" annyi más módja van, hogy ez a futóbicikli tényleg csak egy a sok mód és lehetőség közül. Károsnak nem káros, de nem lesz nehezebb az élete annak a kisgyereknek a kerékpározás, akinek az kimarad az életéből.
Igen, ez ma "menő". Divatcikk, jó marketinggel, jó magas árral, és jó sok vásárlóval.
Ja és én is óvónő ill. mozgásfejlesztő vagyok, 15 hós a kisfiam, és nem fogunk neki ilyet venni.
Utolsó voltam ismét.
nem értem, minek ezt kérdésben kiírni.. ha nem szimpi nem vszel, ha igen, akkor veszel.
Azért mert vki vesz, nem kell támadni.
Nekem pl nem szimpi a hordozókenső, de nem írom ki kérdésben és nem érdekel, hogy más azt vesz.
Ő dolga.
Ez olyan tipikus "kötekedős kedvemben vagyok" kérdés.
Miért érzem azt,h megint fikázva vannak azok,akik vesznek a gyereknek kismotort,majd futóbiciklit és később pedálosat?!
Igen én is megveszem neki,kerűljön bármennyibe.1.5 éves,fél éve motorozik már "unja" a biciklihez még kicsi a futóbiciklit pedig élvezi!
ENNYI!
azért örülök ,hogy nemcsak én vagyok ilyen ódivatú.én nem kötözködni akartam, csak olvastam egy kérdést, hogy "milyen biciklit vegyek xéves gyerekemnek?"és sorba jöttek a futóbiciklit válaszok.és miután ennek a szerkezetnek nem sok köze van SZERINTEM a biciklihez hát borult az agyam.
és ,ha apu mennyit fut a gyerek után míg megtanul egyensúlyozni?hát nem jó közös programm?megtanította a gyerekét biciklizni!!!
Én kifejezetten örülök, hogy van egy ilyen átmenet a kismotor és a pedálos bicikli között.
Egyáltalán nem érzem pénzkidobásnak, hogy vettünk egy futóbiciklit az akkor 3 éves kisfiamnak. Pedálozni nem volt hajlandó, még a pótkerekes bringán sem, a kismotort viszont már jóideje kinőtte. Mit kellett volna csinálnunk? Erőltetni a biciklizést? Vagy térdvédőt venni neki, hogy továbbra is a kismotorral menjen?
Kapott egy futóbringát, na bumm! Nem a legdrágábbat vettük, 8500 Ft volt, de láttam 50.000-ért is, na az tényleg túlzás lett volna!
Ráadásul akkor már megvolt a kistesója, és így legalább a babakocsi mellé befért a bringája is, míg egy pedálos, főleg ha pótkerekes, már nem fért volna be.
Motor után bő egy évig futóbringázott a kisfiam.
Aztán 4 évesen kétkerekűvel tepert, pótkereket nem is látott. 3 percig futottam vele össz-vissz, utána magától indult-állt meg, tekert, egyensúlyozott.
Ja, használtan vettem 5e-ért, hibátlan volt. És nem borított ki, mert tökéletesen hasznát vettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!