Csak engem borít ki ez a futóbicikli mánia? Szerintem semmi köze az igazi pedálos biciklihez. Szóval, ha valaki biciklit akar venni, az pedálos, nem?
Igen, TE látod rosszul.
A gyerek a futóbiciklivel megtanul egyensúlyozni, ugyanúgy, mint ahogy késöbb a rendessel kell majd neki. (A kismotorhoz az égvilágon SMEMI, de SEMMI köze sincs!!!)
A háromkereküvel megtanul pedálozni, anélkül, hogy közben az egyensúlyozásra IS kellene figyelnie. Ezután a pedálos kétkerekü biciklivel már gyakorlatilag tud is menni, és sokkal könnyebben megtanulta, mintha auonnal az "igazival" kezdene, és megússza az esések nagy részét is.
Egyébként a bicikli annyit jelent, hogy "kétkerekü", a pedál nem tartozik bele a definicióba.
Igazad is van meg nem is. A kismotornak kicsik a kerekeik így az jó egy rövidebb távra és 3 kereke van vagy is nem tud vele feldölni. A futóbiciglinek már csak 2 kereke van és segíti a gyereknek megtalálni az egyensúlyát, így már a rendes biciglivel könnyebben fog boldogulni. ha pl elmegy a család egy bicigli túrára a gyerek is jöhet vele, mert ezzel sokat tud menni és elég gyorsan is rosszabb terepen is.
ès lehet hozzá kapni olyan csatlakozót mintha utánfutó lenne a felnött bicigli mögé lehet tenni.
ha a család nem nagy biciglis akkor elég a motor de ez szerintem a kismotor és a pedálos bicigli közötti.
Nem értem mi borít ki ezen?
A lényeg azon van, hogy megtanul egyensúlyozni.
Ha ez téged kiborít, sajnállak:-((((((
Ez az alapja biciklizésnek, az egyensúly megtabulása.
Nem tudom te tanítottad-e a gyrekedet biciklizni, de az én párom jó sok km-t rohant a gyerekkel fával a bicaj hátuljában, mire megtanult menni vele.
Ez még nagyfiamnál volt.
A támasztókerék csak arra jó, hogy soha ne tanuljon meg biciklizni
A kicsinek is futóbiciklije van, ilyen, fát kimondottan nem akartam:
3 kerekű (tricikli) felesleges.
Kapott egy kimotort 1 évesen, 2 évesen egy futóbicilkit, a következő pár év múlva egy sima kétkereű lesz.
Ennyi.
Akinek fáj a futóbicikli az ne vegyen, de kár ebből ekkora üyget csinálni!!
ue
Megtanul vele egyensúlyozni, úgyhogy te látod rosszul.
Megy vele egy darabig, aztán átül a pedálos biciklire és nem kell se kitámasztókerék, se segítség neki, mert fogja tudni használni.
Futóbicikli nagyon jó találmány szerintem, a kismotorral nem tanul meg egyensúlyozni, mivel azon ül a gyerek, és nem tud vele felborulni.
En meg futobiciklirol az eletemben nem hallottam, igy kivancsian kerestem ra.
Hat kedves anyukak! Gratulalok, hogy a marketingesek milyen szepen be tudjak magukat huzni a csobe.
Ez egy nagy marhasag, a sima biciklivel is lokheti magat a gyerek, ha akarja, nem muszaj tekerni, es akkor nem dobott ki a csalad ketszer annyi penzt, a maradekbol lehet venni szep mesekonyveket.
Bar lelke rajta, aki igy koveti a divatot.
Ovoneni
Kíváncsi lennék, hogy löki magát egy biciklivel, hogy ne akadjon a pedálba a lába.
Gratulálok kedves óvónéni:-(((((
Ez nem divat kérdése.
Akkor törpmotor is egy divat, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!