Ugye ennyitől nem lesz baja?
fiam a fürdőben a mosdó mellett állt, ahogy felnézett az apjára, beleütötte a fejét a szekrény szélébe. Egy pár centis helyen kicsit felpúposodott neki, meg egy kicsit bepirosodott a helye, nem vérzett. Ugye ennyitől nem lehet baja?
tudom, hogy sokan most elkezdik, hogy miért fújom fel a dolgokat, de kicsit nagyon aggódós vagyok:( 2,5 éves.
Nem baj hogy felfújod! Én minden egyes ilyen dolognál, ha kicsi ha nagyobb az ütődés, nézem lázasan a gyereket és tébolyda van 10 percig.
A pukli önmagában nem gond. (inkább legyen látható jele, mert az még rosszabb ha semmi jele, belül meg ki tudja mi van?) Nem hiszem, hogy pl. agyrázkódása lenne tőle, de az alábbiakat kell figyelni: nem hány -e? Nincs-e rosszul? mozgása rendes-e? (nem szédül) Nem fáj-e a feje nagyon?
Bizonyára nem lesz baj, 4-5 nap alatt lemegy a pukli! :)
Nyugi semmi baja nincs, látnád az én fiamat!
Napi szinten fejel le valamit!Vagy az asztalt vagy épp a falat.
Tavaly az volt a hobbija, hogy felmászott a radiátorra és azon sétált, hiába vettem le, már ment is vissza.Onnan is sokszor le esett, de soha semmi baja nem volt.Volt hogy nem is sírt, hanem fel állt és ment vissza.
1 évesen mi úgy összefejeltünk, hogy elvittem röntgenre! Nekem egy hétig fájt utána az állam, ahova bevágta a szemöldökcsontjánál a fejét. De semmi gond nem volt! Ne izgulj, de azért magamat ismerve én is figyelgetném ! :)Én is aggódós vagyok, de ha belegondolsz, hányszor fog még ilyen előfordulni ! :)
Ja, és mi már úgy is jártunk, hogy amikor már megtanult lemászni az ágyról, akkor ott hagytam, amíg kimentem a fogkeféjéért. Ő meg kiült az ágy szélére és hanyatt levágódott a parkettára, hatalmasat koppant! Az ütő megállt bennem, de nem lett semmi gond! Azóta is szereti eljátszani, hogy az ágy szélére ül, háttal. De már egy mp-re sem hagyom ott egyedül, de néha nem győzök utána kapkodni :) Most 21 hónapos. :)
Én is aggódós v
Én vagyok a radiátoron mászkálós anyukája.
Az én fiam is nagyon kis nyugodt volt picinek.A szomszédom (egyidősek a gyerekeink), azt mondta hogy ő még hogy látja sem hiszi el, hogy ilyen nyugodt is tud lenni egy gyerek.Ahogy letettem úgy volt, nyugodtan tudtam tenni-venni, tök jól elvolt a manóm, eközben az ő lánya egy percre nem maradt nyugton, "hiperaktív" volt.
Na most fordult a kocka, a kislány kis nyugodt, nem csinál semmi rosszat, nem ennyire eleven az én fiam meg nem bír magával.Életveszélyes dolgokat tud művelni.
Ma épp nem érte el a kapu kilincsét, mert magason van.De mivel ő szökni akart, fogta magát oda vitte a kismotort és arra állt rá.Gondolhatod majdnem szívbajt kaptam..
Viszont érdekes módon, az én fiam, mint mondtam napi szinten esik el, vagy le valahonnan, vagy épp fejel le valamit és soha egy seb, pukli vagy folt nincs rajta.Az említett kislány pedig ritkán üti meg magát, de az hetekig látszik.
Nem tudom van-e össze függés, de minden esetre érdekes.
hmmm érdekes, hogy összehozott minket a sors:)
a kis rokongyerkőc három héttel idősebb mint az én fiam. Kicsinek az én babám is, de már a hasamban is mikor nstre jártam azt mondta a nővér, hogy milyen nyugodt kisbaba, mert noszogatni kellett, hogy kicsit mozogjon. hát ugyan olyan volt amikor megszületett is. Aztán kb. addig míg meg nem tanult járni, addig így elvoltunk. Na aztán azóta nincs megállás. Addig a kis rokon gyerkőc állandóan leesett az ágyról, felmászott ide oda..aztán mintha kicserélték volna a két gyerkőcöt. Az én fiam fellélénkült, ő meg lenyugodott. Bár vele is történnek dolgok. :) de tényleg őrajta minden meglátszik.
A fiamnak is elég sokat kopog a feje, kék zöld a lába, de van ami másnap meg sem látszik rajta...de ahogy most ezt írtad, tényleg érdekes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!