Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes vagyok tüsszögök az...

14 hetes vagyok tüsszögök az allergiám miatt, néha olyan nagyot,hogy benyilal a hasamba úgy,hogy össze is húzódok embrió pózba mert fáj.Félek,hogy nehogy baja legyen a babámnak..de ennyitől még nem lehet baja ha nem görcsölök ugye?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
én megfázva voltam a 14.héten,tehát nem tudom az allergiára mi lenne jó,nekem akkor a védőnő c-vitamint és orrcseppet javasolt,pár nap alatt ki is gyógyultam belőle,pedig köhögtem is.A görcsök meg lehet természetesek,én is nagyon görcsölök,szerintem beszéld meg a védőnőddel,görcsölsz alapból is,vagy csak ha tüsszögsz???ha védőnőd nem javasol semmit akkor az orvossal,lehet csak mgnéziumot fognak javasolni ha még nem szedsz.az a görcsökre jó!
2009. okt. 10. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Nem jó. Beszélj az orvossal vagy legalább a védőnővel.
2009. okt. 10. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Én már előre össze szoktam húzni magam, vagy lehajolok, hogy ne feszüljenek meg túlságosan az izmok és szalagok, tüsszentés és köhögés előtt, hogy ne fájjon. Ennyi még nem szabadna, hogy ártson a babának. Inkább nekünk kellemetlen érzés és persze azonnal a baba jut eszünkbe, hogy nehogy valami is ártson neki.

Aki végig hányja a terhességet, az többet erőlködik szerintem, mint egy tüsszentés és az is kihordja a babáját.

2009. okt. 10. 17:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi csajok.
2009. okt. 10. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!