Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 hónapos kisfiam egy órája...

20 hónapos kisfiam egy órája elkezdett hányni, hasa is ment, láza nincs, nem elesett. Mi lehet ez? Mit adjak neki?

Figyelt kérdés
Ma szinte semmit nem evett, a vizet is kihányja. A dokit nem tudom elérni. Nem tudom mit csináljak.
2011. márc. 10. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

akkor biztos, hogy ezt a hányás hasmenős vírust kapta el.

Az ételt ne erőltesd neki, ilyenkor a folyadék a fontos nagyon. Először csak egy kiskanálnyit, ha 10 perc múlva nem hányja ki, akkor mehet egy kicsivel több. Pisi legyen a pelusban, ha még van pelus. De ha sötét a vizelet és ha nagyon nem akarja befogadni a szervezete a vizet sem, szerintem vidd el az ügyeletre.

2011. márc. 10. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Hideg tea kiskanállal!!5 percenként kínáld meg,de csak 1 kanállal.Menj le a gyógyszertárba,mondd az asszisztensnek,hogy te hánysz,adjon Daedalon kúpot neked.Ha mondod,hogy gyereknek kell,tuti nem ad.

Meg vegyél Smectát.

A Daedalon kúpot harmadold meg,ha benne marad,jó lesz a hányásra.A Smecta por a hasmenésre.Ha nem hányja ki.

Meg lehet kapni Hipp-es Orális rehidráló folyadékot,az is jó hatású lehet.

Tanácsolok még egy kis elektrolit port,az helyreállítja az elektrolit háztartását.Ha ezek nem jönnek be,akkor irány a kórház,ha látod,hogy kiszárad:bevolt nyelv,beesett szemek,aluszékonyság/ez nehéz,mivel este van/,és legyen valamennyi pisije!!

Sok sikert!

Ui:a kóla is jó hányinger ellen!

2011. márc. 10. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha van otthon homeos bogyoid, akkor Veratrumbol (9/15 ch) 5x1 szemet 15 percenként. És amit előttem írt a hozzaszolo, az abszolút helyénvalo. (bocsi, nincs hosszú a és o betűm)

Az én fiam most labalt ki belőle. 1-2 nap és túl lesz egyébként rajta!

2011. márc. 10. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam is kijött. Nekem a cholagol csepp megfogta. Ismerős lánya is folyamatosan szinte hányt,bevitték ügyeletre s Rotás volt a kislány.Most Ő infuziót kap.
2011. márc. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!