20 hónapos kisfiam egy órája elkezdett hányni, hasa is ment, láza nincs, nem elesett. Mi lehet ez? Mit adjak neki?
akkor biztos, hogy ezt a hányás hasmenős vírust kapta el.
Az ételt ne erőltesd neki, ilyenkor a folyadék a fontos nagyon. Először csak egy kiskanálnyit, ha 10 perc múlva nem hányja ki, akkor mehet egy kicsivel több. Pisi legyen a pelusban, ha még van pelus. De ha sötét a vizelet és ha nagyon nem akarja befogadni a szervezete a vizet sem, szerintem vidd el az ügyeletre.
Hideg tea kiskanállal!!5 percenként kínáld meg,de csak 1 kanállal.Menj le a gyógyszertárba,mondd az asszisztensnek,hogy te hánysz,adjon Daedalon kúpot neked.Ha mondod,hogy gyereknek kell,tuti nem ad.
Meg vegyél Smectát.
A Daedalon kúpot harmadold meg,ha benne marad,jó lesz a hányásra.A Smecta por a hasmenésre.Ha nem hányja ki.
Meg lehet kapni Hipp-es Orális rehidráló folyadékot,az is jó hatású lehet.
Tanácsolok még egy kis elektrolit port,az helyreállítja az elektrolit háztartását.Ha ezek nem jönnek be,akkor irány a kórház,ha látod,hogy kiszárad:bevolt nyelv,beesett szemek,aluszékonyság/ez nehéz,mivel este van/,és legyen valamennyi pisije!!
Sok sikert!
Ui:a kóla is jó hányinger ellen!
Ha van otthon homeos bogyoid, akkor Veratrumbol (9/15 ch) 5x1 szemet 15 percenként. És amit előttem írt a hozzaszolo, az abszolút helyénvalo. (bocsi, nincs hosszú a és o betűm)
Az én fiam most labalt ki belőle. 1-2 nap és túl lesz egyébként rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!