Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sokat szenvedtetek az utolso...

Sokat szenvedtetek az utolso 4 orlofoggal?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 14:19
 1/7 A kérdező kommentje:
mennyi idos volt akkor gyermeked?
2011. márc. 9. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam semmit nem szenvedett velük. De a többivel sem.

A 2 éves státusz vizsgálaton a dokinéni mondta, hogy 16 foga van, és még nem jönnek a hátsó őrlőfogai. Ezt tudtam én is. A fogát mindig én mosom, vagyis én is miután Ő végzett.De mióta terhes vagyok, kényelmesebb úgy, hogy mögötte állok, így nem láttam bele a szájába, hogy mi újság odabent. 2 hónapja gondoltam belenézek neki, akkor volt 28 hónapos, és akkor már 3 teljesen kint volt neki, a 4. pedig majdnem teljesen. Észre sem vettük, fel sem vette.

2011. márc. 9. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyik fogával sem szenvedett egyik gyerek sem. Azt se tudom mikor bújt ki sz utolsó ár foga, csak a doki mondta a kötelező vizsgálatkor, hogy na mindegyik tejfoga megvan már.
2011. márc. 9. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi nem voltunk ilyen szerencsések... A kisfiam az első 16 fogát nagyon megszenvedte, szinte minden fogacskánál legyengült az immunrendszere és valami orrfolyásos betegsége is lett. De! Az utolsó négy fogával semmi gond nem volt, szinte észre sem vettük, hogy kibújtak! Kb. két éves és 2 hónapos volt, mikor az utolsó négy fog elkezdett kibújni, most már kint van az összes. Júniusban lesz 3 éves.
2011. márc. 9. 15:42
 5/7 A kérdező kommentje:
szerencsesek vagytok, mi szenvedunk ezekkel is, es meg nathas is mellette. 4 bol mar 3 attort,remelem mihamarabb tul leszunk mar rajta.
2011. márc. 11. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi éppen most vagyunk benne... sajnos majdnem minden foggal megszenvedte a kisfiam.
2011. márc. 13. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam minden fog kibujasakor belazasodott, orrfolyasa lett, mert legyengult az immunrendszere minden alkalommal. Az utolso 4 orlonel viszont nem lett annyira beteg, es ezek masfel es 2 eves kora kozott jottek ki. 2 evesen mar megvolt mind a 20 foga, akkor vittem eloszor fogorvoshoz, onnan tudom, mert o is megnezte.
2011. márc. 14. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!