Hogy tanult meg pzzléval játszani a gyereketek? és mennyi idősen?
Minden játékszerrel meg kell a kicsiket tanítani játszani. Hiába adjuk a kezébe bármelyxiket, ha nem mutatjukmeg hogyan kell azzal játszani, nem fogja tudni... Persze, kitalálhatja, hogy mire is lehet használni, de nem biztos, hogy rendeletetészerűen csinálja. Így van ez a puzzleval is. Én először olyanokat vettem, amiket csak be kell illeszteni az előre kivágott lyukba. Eleinte kevesebb darabból álltak, majd egyre többől. Ilyenre gondolok: [link]
Aztán vettem bolyanokat, amik csupán 4 darabból álltak, de már egy képet lehetett kirakni belőlük. Aztán jöttek a bonyolultabbak. Az elsőket kb. 1 évesen kapta, utána fokozatosan jöttek a bonyolultabbak. 2 évesen már a több darabból valót (6-8) is ühgyesen összeillesztette.
Most 2 éves a lányom.
20 hónapos volt mikor vettünk a Lidl-ben egy 30-db-os puzzle-t,és azóta az a kedvenc.
Először mutattam neki hogy kell kirakni,most már ő rakja ki magától.
Most kapott egy 60-db-os puzzle-t,már gyakorolja azt is,egyre ügyesebb.
Meglátod,ráérez és le se vakarod róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!