Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ugye nem tört el az orra?

Ugye nem tört el az orra?

Figyelt kérdés
Kisfiam(3 éves) kb.3 órája orra esett,szó szerint.Nagyon sírt,kicsit piros lett az orrnyerge keresztben,de kb.2 perc után abbahagyta a sírást,mondta,hogy fáj,de ennyi.Nem vérzett neki,"megmozgattam"neki,nem érzékelt fájdalmat.Utána még fürdésnél mondta,hogy fáj,mikor mostam az arcát.Most békésen alszik.Talán nem tört el,ugye?Volt már valaki hasonló helyzetben?
2011. márc. 2. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:

A kisfiamnak a tesó rávágta a lemezajtót 4 újjára (gyűrű magasságban) olyan szinten, h úgy kellett azt lefeszíteni.Egyikünk jobban sírt mint a másik. Rögtöni jegelés, bedagadt, bekékült újjak és " csak " az egyik újján találtak egy kisebb repedést.

Szerintem ha nem sír minden kis érintésre akkor nincs törés.

2011. márc. 2. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Halihó!2 éves lányom magára húzta 1-2 hónapja a szekrény lefelé nyíló ajtaját.Az orra fogta meg.Volt riadalom,sírás,majd szakember közölte velem,hogy nem csontos ilyen pici korban az orr,hanem porc.Tehát nincs gond,nyugodj meg!Az én gyermekemnek is fájt,megduzzadt,befoltosodott,de mára kutya baja.Remélem,segítettem...
2011. márc. 2. 23:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Biztos nincs baja,mert már nyoma sincs az egésznek!
2011. márc. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!