Kinek tört már el a lábujja, ugye milyen kellemetlen?
Figyelt kérdés
Rá esett az asztalon lévő 5kilós súlytárcsa, és áááá fuhh nagyon fáj! alig várom hogy meggyógyuljon2010. nov. 5. 23:15
1/11 anonim válasza:
Belerúgtam egy gépbe,szilánkosra tört a nagy lábujjam, térdig begipszelte az a paraszt balesetis ,mondván ez a tartás kell az ujjnak. 1 hónap, ficc.
2/11 anonim válasza:
A kislábujjam tört el, amikor véletlenül belerúgtam az asztalba. Hát, tényleg nagyon kellemetlen. De sokat nem lehet vele csinálni. Én papucsban jártam és kész.
3/11 A kérdező kommentje:
nekem a kislábujjam tört el a bal lábamon, az orvos azt mondta ennyiért nem szoktak gipszelni, és borogassam pihentessem néhány hát alatt begyógyul
2010. nov. 5. 23:28
4/11 A kérdező kommentje:
Jah és emiatt nem is tudok táncolni szalagavatón
2010. nov. 5. 23:29
6/11 A kérdező kommentje:
Meg pluszba nem is edzhetek egy ideig
2010. nov. 5. 23:37
7/11 anonim válasza:
nekem focizás közben repedt meg, nagyon fájt, be is dagadt. Nekem is térdig begipszelték a lábam, pluszba leragasztották a lábujjaimat h ne tudjon mozogni.. de hamar rendbe jött
23/L
9/11 anonim válasza:
Tudom,hogy ezen nem illik nevetni,és tényleg sajnállak kedves kérdező,de az első kommenten olyan jót röhögtem!
"térdig begipszelte az a paraszt balesetis ,mondván ez a tartás kell az ujjnak"
25/N
10/11 anonim válasza:
23:22: Lehet, hogy azert kapta a diplomajat, mert elvegezte az orvosit, es akkor feltetelezheto, hogy jobban ert hozza, mint te, nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!