Vasalásért fizetnék. Gáz vagyok?
utálok vasalni, se időm, se energiám
van egy 21 hós örökmozgóm, egy 15 hetes pocakom , mellette dolgozom és minden egyéb házimunkát csillagos 5ös-re végzek, de a vasalást rühellem.ÉS este 9 után tudnám csinálni de akkor már ki áll neki? Találtam egy nénit aki800/óráért kivasal.
Nyugtassatok meg hogy nem vagyok gáz, köszönöm...hívjam a nénit ugye?
Nem gáz, inkább örülj, hogy van rá lehetőséged, az irigykedőket meg sz@rd le :)))
Amúgy most komolyan, muszáj vasalni??? Persze ingeket, blúzokat, csecsemő ruhákat ok, de azokból összejön egy "hegynyi" ruha??? Ha az 1 heti adagot nézzük, az max. 5 blúz és 5 ing, nem? Vagy mi az, amit még muszáj vasalni?
Én most már semmit sem vasalok, mert a gyerekek ruháit ugye teljesen felesleges, a párom pedig asztalos, így ő munkásruhában jár, az én cuccaim 99%-a pedig nem gyűrődő anyagú, főleg így télen. Jól kirázok és kihúzogatok mindent teregetéskor és egyáltalán nem gyűröttek! Ráadásul a vasalt ruhában sokkal jobban benne marad a hajtogatás nyoma. Sajnos csak szekrényeink vannak, nincs gardrób, amibe mindent vállfákra akasztva tárolhatnék :((
Bocsi az off-ért!
én megértelek. ha a férjedet nem zavarja, csak anyóst, akkro sz@rd le. nekem is van egy 2 éves örökmozgó kislányom, meg én is 14 hetes vagyok, és én nem dolgozok mellette, de így is alig futja az erőmből, időmből, és én is utálom. mellette persze az összes házimeló az enyém.
szóval nem vagy gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!