Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vasalásért fizetnék. Gáz vagyok?

Vasalásért fizetnék. Gáz vagyok?

Figyelt kérdés

utálok vasalni, se időm, se energiám

van egy 21 hós örökmozgóm, egy 15 hetes pocakom , mellette dolgozom és minden egyéb házimunkát csillagos 5ös-re végzek, de a vasalást rühellem.ÉS este 9 után tudnám csinálni de akkor már ki áll neki? Találtam egy nénit aki800/óráért kivasal.

Nyugtassatok meg hogy nem vagyok gáz, köszönöm...hívjam a nénit ugye?

2011. febr. 28. 10:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
szárítógép az álmom,de nem fér el :(
2011. febr. 28. 11:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Én ha megtehetném, rábíznám a nénire. Annál több időd lesz magadra és a családodra! Anyóssal NE foglalkozz!
2011. febr. 28. 11:03
 13/24 anonim ***** válasza:

Miért nem szóltál vissza neki, hogy ha már segitséged nincs, hát kénytelen vagy erre... Aztán ennyi, majd kussol legközelebb...

Nem szoktam, de ma én is beszóltam telefonon anyósnak. El kellett vinnem a nagyot oviba, a kicsk meg 9-ig alszanak, tehát arra a 2 percre egyedül kellett hagynom őket. Párom viszi a nagyot épp ezért reggel mindig, de hó vége van, hajnalban be kellett mennie, az ovi meg a szomszéd utcában van, 100 méter, de még igy is kocsival mentem, hog siessek.

Anyós meg mondja telefonba, hogy hát ezt nem kéne. Mondom neki, sajnos nincs segitségem, ő se siet közelebb költözni (nyugdijas, elvált, egyedül él, 130 km-re a 3 unokától, magyarán az ÖSSZES élő rokonától...), bébiszittert meg csak nem hivhatok erre az 5 percre, de ha tud jobb megoldást, meghallgatom szivesen.

No, siri csend volt onnantól a telefonban...

2011. febr. 28. 11:16
 14/24 anonim ***** válasza:

Amúgy melyik városban találtad ezt a 800 Ft-ért vasaló nénit?

És mi az a minimális ruhamennyiség, amiért még nem ciki odahívni?

2011. febr. 28. 11:18
 15/24 A kérdező kommentje:
Győrben van , azt mondta a 1.5 méteres tornyomra hogy jó azért már kijön...de mondta hogy van egy agglegénye akihez 3 naponta megy pár inget öltönyt vasalni
2011. febr. 28. 11:25
 16/24 anonim ***** válasza:

dehogy vagy gáz.

én nem szoktam vasalni soha, de nem is fizetek érte. ha sok pénzem lenne, lehet, hogy hívnék én is egy nénit:)

de a vasalst soha nem tartottam életbevágónak. viszont állandóan port törlök.

2011. febr. 28. 12:23
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is minden házimunkát gyönyörűen elvégzek, de a vasalást azt utálom. Ráadásul a férjem inges helyen dolgozik, úgyhogy a t.köm tele van a vasalástól amit persze este csinálok amikor már a gyerek alszik. Én is igénybe venném helyedben.
2011. febr. 28. 12:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Bárcsak én is találnék ilyen jó kis segítséget, pláne ennyiért, Pesten! Már mosni is utálok, mert csak tovább nő a vasalnivaló kupac, hegy, himalája... (egy 4 év, 2 év, 9 hós anyája) Aki ezért meg mer szólni, annak el kellene jönnie hozzánk (is) kicsit besegíteni... :))
2011. febr. 28. 12:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy gáz, teljes mértékben megértelek! Én is utálok vasalni! Ne foglalkozz senkivel! Sokszor egyébként elgondolkodom, hogy egy csomó időt elvesz a házimunka, főzés, stb....pedig ezt az időt a gyerekeimmel szeretném tölteni.
2011. febr. 28. 12:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia

én is utálok vasalni! Velük segítettem magamon:

[link]

mások is vannak, pl:

[link]

[link]

2011. febr. 28. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!