Vasalásért fizetnék. Gáz vagyok?
utálok vasalni, se időm, se energiám
van egy 21 hós örökmozgóm, egy 15 hetes pocakom , mellette dolgozom és minden egyéb házimunkát csillagos 5ös-re végzek, de a vasalást rühellem.ÉS este 9 után tudnám csinálni de akkor már ki áll neki? Találtam egy nénit aki800/óráért kivasal.
Nyugtassatok meg hogy nem vagyok gáz, köszönöm...hívjam a nénit ugye?
Miért nem szóltál vissza neki, hogy ha már segitséged nincs, hát kénytelen vagy erre... Aztán ennyi, majd kussol legközelebb...
Nem szoktam, de ma én is beszóltam telefonon anyósnak. El kellett vinnem a nagyot oviba, a kicsk meg 9-ig alszanak, tehát arra a 2 percre egyedül kellett hagynom őket. Párom viszi a nagyot épp ezért reggel mindig, de hó vége van, hajnalban be kellett mennie, az ovi meg a szomszéd utcában van, 100 méter, de még igy is kocsival mentem, hog siessek.
Anyós meg mondja telefonba, hogy hát ezt nem kéne. Mondom neki, sajnos nincs segitségem, ő se siet közelebb költözni (nyugdijas, elvált, egyedül él, 130 km-re a 3 unokától, magyarán az ÖSSZES élő rokonától...), bébiszittert meg csak nem hivhatok erre az 5 percre, de ha tud jobb megoldást, meghallgatom szivesen.
No, siri csend volt onnantól a telefonban...
Amúgy melyik városban találtad ezt a 800 Ft-ért vasaló nénit?
És mi az a minimális ruhamennyiség, amiért még nem ciki odahívni?
dehogy vagy gáz.
én nem szoktam vasalni soha, de nem is fizetek érte. ha sok pénzem lenne, lehet, hogy hívnék én is egy nénit:)
de a vasalst soha nem tartottam életbevágónak. viszont állandóan port törlök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!