Mennyit lehet kérni vagy mennyit szoktak adni vasalásért? Tudom nem babás kérdés, de a két lányom miatt vagyok elhavazva. :- (
Nem vagyunk gazdagok, bár jól élünk, a nagylányom két és fél éves a kicsi hat hónapos. Van egy szomszédunk aki tartozik némi pénzzel, nem is igen tudja megadni. Gondoltam "levasaltatom" vele, így rendezni tudja a tartozását. Nem vagyok lusta, csak nem tudom az időmet beosztani.:-( Minden nap vagy kétnaponta főzök, takarítok minden nap, csak valahogy a vasalás marad el, a vasalatlan ruhát meg nem tudom elviselni.
Vajon mennyit adjak a vasalásért? Volt valaki hasonló helyzetben?
Nálam is mindig a vasalás marad utoljára,de utálom is rendesen :)
Nem tudom segítek e vele,de a volt főnöknőmnek bejárónője van.Mos,vasal,takarít neki.Annyit tudok,hogy 1000Ft-os órabért kap érte./legalábbis nekünk ennyit mondott/
Nem vasalok, és nem dől össze a vilég.
Ha valami gyűrött, akkor felvétel előtt átvasalom, kb 10 mp.
Nem mondtam, hogy összedől a világ ha nem vasal valaki, annyit mondtam, hogy én nem szeretem ha nem vasalt a ruha és most van lehetőségem arra, hogy más vasaljon helyettem.
Ez a vasalós link nem semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!