Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit lehet kérni vagy...

Mennyit lehet kérni vagy mennyit szoktak adni vasalásért? Tudom nem babás kérdés, de a két lányom miatt vagyok elhavazva. :- (

Figyelt kérdés

Nem vagyunk gazdagok, bár jól élünk, a nagylányom két és fél éves a kicsi hat hónapos. Van egy szomszédunk aki tartozik némi pénzzel, nem is igen tudja megadni. Gondoltam "levasaltatom" vele, így rendezni tudja a tartozását. Nem vagyok lusta, csak nem tudom az időmet beosztani.:-( Minden nap vagy kétnaponta főzök, takarítok minden nap, csak valahogy a vasalás marad el, a vasalatlan ruhát meg nem tudom elviselni.

Vajon mennyit adjak a vasalásért? Volt valaki hasonló helyzetben?

2011. jún. 23. 12:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nálam is mindig a vasalás marad utoljára,de utálom is rendesen :)

Nem tudom segítek e vele,de a volt főnöknőmnek bejárónője van.Mos,vasal,takarít neki.Annyit tudok,hogy 1000Ft-os órabért kap érte./legalábbis nekünk ennyit mondott/

2011. jún. 23. 12:46
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi, ez már egy támpont!
2011. jún. 23. 12:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem vasalok, és nem dől össze a vilég.

Ha valami gyűrött, akkor felvétel előtt átvasalom, kb 10 mp.

2011. jún. 23. 13:05
 4/12 anonim ***** válasza:
2011. jún. 23. 13:05
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy összedől a világ ha nem vasal valaki, annyit mondtam, hogy én nem szeretem ha nem vasalt a ruha és most van lehetőségem arra, hogy más vasaljon helyettem.

Ez a vasalós link nem semmi...

2011. jún. 23. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Úhhhhh.na ezt én is utálom, mármint a vasalatlan rucikat.Szerintem az 1000 forint reális.Két óránál tovább egyszerre úgysem fog vasalni.Vagy nagyon sok a vasalni való??:-)))
2011. jún. 23. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne órabért adj, mert úgy én is sokáig levasalgatnám a ruhákat.
2011. jún. 23. 13:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudok adni órabért is, nagyon jó ismerős, tuti nem lébecol.:-) amúgy meg ott fogunk ugrálni körülötte, mind a két gyerek imádja. Szóval nem egy pólót fog vasalni egy órán keresztül. Már felajánlotta, hogy jön vasalni ingyen, de azt meg nem szeretném, a munkát meg kell fizetni. Amúgy is sokat vigyáz a gyerekekre ingyen.
2011. jún. 23. 13:33
 9/12 anonim ***** válasza:
1000 Ft/órát korrektnek gondolom
2011. jún. 23. 13:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Amikor összecsaptak a hullámok a fejem felett 1000ft/óráért jött hozzám vasalni egy nő.
2011. jún. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!