Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom a 2 nap bölcsi óta...

Kislányom a 2 nap bölcsi óta fél, hogy egyedül marad. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Beszoktatásra mentünk, 2 nap után betegek lettek. 2. nap már egy órára otthagytam őket, azóta retteg, hogy egyedül lesz hagyva. Akárhova lépünk, ott van a nyomunkban és ordít, hogy ne menj el. Pisilni sem mehetek, mert jön velem. Nem hajlandó egyedül maradni semennyi időre...

Gondolom ez majd megszűnik, ha megint megyünk bölcsibe, és látni fogja, hogy megyünk érte, és mi hogy működik. De addig mit tegyek? Hogy kezeljem? Nagyon sokszor beszülünk a bölcsiről, hogy mi hogy lesz, én viszem, játzsik, eszik, ottalszik és apa megy érte. Tudom, most kicsit meg van zavarodva, hogy mi is ez...

2,5 éves

2011. febr. 25. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak azzal tudod megnyugtatni, amit írtál is. Beszélj vele erről minél többet, és egyszerűen hagyd, amikor csak tudod, hadd legyen a nyomodban. Kell neki a közelséged, hogy megnyugodjon, szeretgesd egy picit többet mostanában. Túl lesz rajta, elképzelhető, hogy lesz egy kis sírás-rívás a bölcsiben, mikor ott hagyod következőre, de nem adok egy hetet sem, és már túl is lesztek rajta. Az én lányom három hét után kezdte ezt csinálni, 4 nap alatt lett rajta túl.
2011. febr. 25. 14:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia sorstárs! Mi is így vagyunk. Múlt hét kedden kezdtük a bölcsit, de keddtől itthon voltunk mert náthás lett. Hétfőn már megyünk, előre félek, hogy hogy fogom ott hagyni. Itthon is ha csak WC-re megyek és becsukom az ajtót már is sír. Én is beszéltem neki minden nap a bölcsiről. Jövőhéten keddtől már próbálják altatni is.
2011. febr. 25. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!