Mennyire érzitek fontosnak, hogy a kisgyereketek sportoljon vagy táncoljon?
Még nincs gyerekem, a közeljövőben nem is tervezem, de elgondolkoztam rajta, hogy ha majd lesz, akkor szeretném-e hogy sportoljon valamit, és arra jutottam, hogy nagyon fontos a sport.
Én nem sportoltam semmit, és eléggé megszenvedtem a gyerekkoromat (gerincferdülés, és nagyon sovány is voltam), és úgy gondolom, hogy ha mondjuk a szüleim elvittek volna úszni, vagy balettozni, akkor kevesebb gondom lett volna.
Szóval a kérdésem, hogy ti, akiknek van gyereke, hogy vélekedtek erről? Hány éves a gyerek? Mit sportol, vagy épp miért nem sportol?
Köszönöm!
22 N
szerintem is nagyon fontos, mivel engem is sportoltattak , az életem részévé is vált.
mindenféleképp úszás lesz, jó a gerincnek az összes izmot megmozgatja, és legalább nem fog megfulladni, ha vizet lát.
később valami önvédelmi sport, ott fegyelmet is tanul, és ha nagyobb lesz és elkezdődik a tini diszkós korszak, nem fogják leütni párszáz forintért.
egyébként amilyen sporthoz lesz affinitása arra fog menni, ha az foci akkor foci, ha zenét akar tanulni azt is lehet, de valami sport kell.
sajnos nagyon sok mai gyerek el van hízva, lustulva.
hamarabb ül le a tv, szgép elé egy zacskó csipsszel, minthogy kimenjen a kertbe vagy a játszóra, vagy akár fusson, vagy tényleg bármi mogásfajtát csináljon.
Én 8 éves koromtól néptáncos voltam, 17 éves koromig.
Mindig mentünk fellépni meg minden fele.Annyira mondjuk nem szerettem,de csináltam.Nyaranként meg modern táncra jártam.
Szerettem volna lovagolni tanulni, de sajnos ez nem jött össze:(
Tornára is jártam, meg aerobikra sokáig.Rengeteget bicikliztem 17 éves koromig.Nagyon sportos életet éltem.
Úszni engem is beírattak ha jól emlékszem 5 éves voltam.Bár ne tették volna.Illetve máshoz írattak volna.Az úszó oktató férfi olyan szemét volt.Ha 3 foglalkozáson voltam akkor azzal sokat mondok.Megfogta a fejem és a víz alá nyomott és ott tartott másodpercekig.Azt hittem megfulladok.Mai napig él bennem elég erősen ez az emlék pedig már 28 vagyok, azóta is félek a víztől som tanultam meg úszni,de nem is akarok e miatt a hülye ember miatt.
Most 2 éves a kisfiam, még nem tudjuk mire fogjuk beíratni.Majd amihez kedve lesz.De a mozgás kell mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!